Hotel Korinjak

Karmička dijagnostika, radionica za žene – Jelena Jonke Strojnik

Ova radionica je zamišljena kao radionica čišćenja organizma, fizičkog, emocionalnog i mentalnog, te osvještavanja ženske energije u nama, odnosno djelovanja na ženski način. Osvijestit ćemo gdje gubimo energiju, zašto često ulazimo u ulogu žrtve, zašto ne možemo prepoznati svoj potencijal, te zašto nas ne čuju dok govorimo. Osnovne razlike između djelovanja na muški i ženski način u praksi.

Radionica je namijenjena dubokom ulasku u sebe, osvještavanju tijela, emocija, misli, pronalaženju one prave vrijednosti koja se nalazi u nama i na koju se možemo, kao na jedan dobar temelj, osloniti na našem životnom putu.

Voditelj: Jelena Jonke Strojnik, terapeut karmičke dijagnostike, Posljednjih deset godina intenzivno se bavi proučavanjem energija, njihove funkcije i općim učinkom na tijelo i život. Svoje znanje prakticira kroz rad sa ljudima na individualnim terapijama, radionicama, na Cjelovitim putovanjima te u Školi karmičke dijagnostike.

Cijena: 120 eura


Intelligence management Cerebro – Bruno Balen

Gledajući na razini kolektiva, spremno i objeručke prihvaćamo revolucije informacija, umjetne inteligencije, samovozeće automobila i dronove, kvantne kompjutere i slično. Ipak, trenutna činjenica jest da gore navedene kategorije djeluju obrnuto proporcionalno na organske revolucije i kategorije poput svijesti i fizičkog stanja čovjeka, te polako, ali sigurno dovode do atrofije svih funkcija za koje smatramo da nas razlikuju od robota i čine ljudskim bićima. Cilj IM Cerebro sistema jest koristiti najbolje od svih revolucija kako bismo postigli sinergiju koja dovodi do evolucije i ostvarivanja svih čovjekovih potencijala. To ćemo postići s dinamičkim i jednostavnim predavanjima podijeljenima u šest tematskih cjelina, puno rada u parovima, zadataka za dan i specijalnim pokretima koji otključavaju one dijelove mozga koji su do sada ugodno drijemali. Kroz šest dana imati ćemo priliku osvijestiti da trenutno nismo toliko drugačiji od robota koliko mislimo i da je zapravo i naš život određen starim kodovima po kojima reagiramo. Naučiti ćemo kako te kodove prepoznati, prihvatiti, a zatim zaobići i utišati, te posljedično čuti tišinu iz koje nam u svakom trenutku stižu update-i za stvarno življenje. Posljedice će se očitovati u salvama smijeha i napadima kreativnosti, preispitivanju svega i nevjerojatnim razvojem HI-a – human intelligencea.

Cijena: 150 eura


Početni tečaj društvenih plesova – Aleš Kocjančič

Društveni ples uklanja barijere između kontroliranog ponašanja i opuštenog izražavanja osjećaja, oslobađa podsvijest omogućujući uživanje u tjelesnoj aktivnosti, bez obzira na dobne granice. Zajedno ćemo usvojiti osnovne korake i ritam: engleskog valcera, dinamičnog ča-ča-ča, fokstrota, seksi salse, tanga i jive na takvoj razini da možete samopouzdano plesati na društvenim događanjima.

Voditelj: Aleš Kocijančič, profesor tjelesnog odgoja, dugogodišnji plesač, diplomirao je metodiku podučavanja društvenih plesova te vodi plesne tečajeve.