Hotel Korinjak

Biodanza

Tema će biti povezivanje sa četiri elemenata: zemljom, vodom, vatrom i zrakom. Integiranje elemenata u vaše biće, zajedno sa vašom dinamikom i harmonijom, stvoriti će mogućnost transformacije
U Biodanzi prepoznajemo svoju osobnu realnost, nekad daleko zaboravljeni i skrivenu. Aktiviramo i izvlačimo naše unutrašnje želje, emocije i osjećaje. Budimo se i povezujemo srećom, učimo se živjeti život punije. Sijeti ćemo kao zrake sunca, mjeseca i zvijezda. Dok plešemo naš Ples života u Biodanzi, težiti ćemo pronalasku unutrašnje dinamike. S boljom povezanošću, stvoriti ćemo prostor za nas, za druge i za cijeli svemir.
Učitelji: Benoit Roushop, Mai Lan Peg Tan  i Paul Bronwasser
Cijena: 150€

Radionica Marjana Ogorevca

Sa promjenom sebe, mijenjamo svijet

Šest dana radionice karmicke dijagnostike namijenjen je onima koji žele promijeniti svoj život na bolje. Živimo u vremenu koje od nas traži puno napora, prilagodavanja i ulaganja u to da sacuvamo kvalitetu života koju smo postigli. Da bi se mogli nositi sa time, nužna je spoznaja o tome kako djelujemo. Kao prvo, potrebno je prihvatiti holisticki pogled na svijet i prihvatiti, da smo tjelesna, energetska i duhovna bica. Korisno je razumijeti odakle dolazimo, kakav je smisao života i razumijevanje odnosa izmedu tjela, uma i duha. Na radionici se u procesima, koji su energetski podržani sa moje strane, stvori jaki sinergijski ucinak, koji omogucava brže i dublje rješavanje uzroka problema.

Na radionici cete imati mogucnost postupno osvijestiti uzroke za probleme na pojedinim podrucjima života. Svaki dan ce biti namijenjen odredenom segmentu života, rješavat cemo specificne i cjelovite probleme. Na kraju svakog dana predavanja ici cemo u vodeni proces (proces transformacije) aktivnog razrješavanja uzroka koji su povezani sa temom za taj dan. Zapocet cemo sa razumijevanjem svijeta i smislom života, te nastaviti sa odnosima sa roditeljima, pocetkom života, zašto smo to što jesmo, partnerskim odnosima i odnosima sa djecom, utjecajem svih odnosa na život i na kraju kako možemo živjeti to što jesmo.

Dodatak prošlim radionicama je drugi dio radionice, koji ce se odvijati poslije podne u trajanju jedan sat, a vodit ce ga Andrej Ogorevc. Na tom dijelu radionice spoznat cemo i osvijestiti pogrešan nacin kretanja i pogrešne navike kretanja, zbog kojih imamo razlicite tjelesne probleme kao što su bolovi u vratu, kralježnici, kukovima, koljenima,… Pomocu metode klinicke somatike i posebnih vježbi, reprogramirat cemo naše kretanje i stvoriti nove navike. Ti procesi podupiru procese karmicke dijagnostike na tjelesnoj razini.

Cijena radionice: 150€


Osho za današnje vrijeme – Elena Jenček

Osho radionice podjeljene su na teorijska predavanja i praktične radionice. Za svaki dan izabrana je jedna tema. Teme su o odnosima, o tantri, o ljubavi i strahu, o različitostima muškaraca i žena i radionica o religioznosti. Praktički dio sastoji se od svakodnevnih meditacija, tantričnih vježbi i večernjih vježbi. Osim individualno, radionice se mogu provoditi u parovima.

Voditelj: Elena Jenček

Cijena: 85 eura


Ljekoviti učinak svetih plesova

Jos GalDerMans

U svim kulturama i u svim vremenima ljudi su plesali kako bi izraziti svoj odnos s tajnama života i smrti, bogova, unutarnjeg izvora. Jos Galdermans (Nizozemac) je profesionalni voditelj Svetih plesova od 1991 te također profesor u području prirodne medicine. Posebno
ga zanima ljekoviti učinak ovih plesova koje oni imaju, ne samo na sudionike, nego i na okoliš, pa čak i opće blagostanje.

Predavanje je na engleskom
jeziku, ali bit će i prijevod na
slovenski i hrvatski kad to bude potrebno. Većinom se pleše u
krugu uz miru glazbu, te je ples
vrlo jednostavan. Neki plesovi 19 će biti složeniji ili življi kako bi

se održala ravnoteža. Posebne plesne kvalitete ili iskustvo nije potrebno, ali ako imate malo osjećaja za ritam biti će vam lakše. Plesati će se u jutarnjim satima. U večernjim satima održat će se kraći program u kojem će se pridružiti i ostali gosti hotela.

Cijena: 90 eura