Hotel Korinjak

Kako živjeti tu i sada – Barbara Škoberne

Život je kao plovidba – ponekad mirno a drugi put valovi događaja i odnosa ljuljaju nas na sve strane. Tada možemo se raniti ili nas vrtlogi vode povuku u dubinu. Na radionici »Kako živjeti tu i sada« upoznat ćemo načine, kako pronaći ravnotežu u sebi i gledati svoje probleme objektivno i sa strane. U kontaktu sa ljepotom prirode i svoje duše naučiti ćemo posebne vježbe i tehnike za usmjeravanje svijesti i razvoj njezine snage. Imamo na raspolaganju sve sastojke da pretvorimo svoj život u radost. Tome će bit posvećena ova radionica.
Voditeljica: Barbara Škoberne

Učiteljica meditacije, osobne i duhovne rasti, prevodila je poeziju sufiskog majstora Hafiza. Od 1988 godine predava na Duhovni univerzi – školi za razvoj svijesti iz Ljubljane. Studenti dolaze iz čitave Slovenije.

Cijena: 80 eura


Zvukom do cijelovitog zdravlja – Milena Markovska

Na radionici ćemo isprobati transformacijske snage zvuka: osobnog glasa, tibetanskih zdjela i gongova. Zvuk i vibracija gonga i tibetanskih zdjela otklanja i razgrađuje sve što je nepotrebno, usaglašava nas sa izvornim vibracijama, briše stare zapise i programe te otklanja blokade na fizičkom, emocionalnom i mentalnom tijelu.

Voditeljica: Milena Markovska, HR

Gong majstorica, učenica međunarodnog gong majstora Dona Conreauxa, te posjeduje certifikat International Center for Holistic Resonance, NY, USA.

Cijena: 100 eura