Hotel Korinjak

TJEDAN HATHA/VINYASA JOGE: OPUSTI-OSVJEŽI –OBNOVI (DISANJA, VJEŽBE, MEDITACIJA)

 

Šest dana lijepog druženja sa hatha/vinyasa yogom,  tehnikama disanja, opuštanja, energiziranja i  meditacije i ljudima koji u tome uživaju. Povežimo i osvjestimo tijelo,  um  i duh u jedinstvenu cjelinu; opustimo, dopustimo, osvježimo i obnovimo naše iskonske prirodne energije.

Satovi se odvijaju  ujutro i navečer u trajanju sat i pol, ukupno tri sata dnevno, a vode ih dvije iskusne certificirane učiteljice yoge – Gorana Radetić i Jasna Halter, obje široke izobrazbe na području opuštanja i obnavljanja životne energije.

Joga ritam bit će dinamičan, moći će ga pratiti i početnici, a za iskusnije i naprednije davat će se naprednije varijante vježbanja.

Povežite se sa globalnom joga zajednicom, istražite nove joga stilove, probudite i produbite svoju ljubav prema jogi, usvojite nove načine razmišljanja, revitalizirajte vaše tijelo, um i duh, upoznajte ljude koji dijele slične interese.

Dnevni raspored:

09.00-10.30  Jutarnji sat yoge (pranayama-asana-meditacija-opuštanje)

17.30-19.00  Večernji sat yoge (pranayama-asana-meditacija-opuštanje)

Privatni  sati  po dogovoru (yoga prilagođena potrebama vježbača, yoga aerial  sati (u  visećem platnu), energetske masaže, tjelesno orijentirane terapije)
Cijena:  1 100 kn.


Učenje dr. Grigorija Grabovoja – Dejan Pilko

Pomlađivanje i regeneracija – Ruski znanstvenik Dr. Grabovoj je u svojoj doktorskoj disertaciji na stvarnim primjerima dokazao da čovjek posjeduje sposobnost pomlađivanja. Na 6-dnevnoj praktičnoj radionici na otoku Ižu upoznat ćemo neophodne teoretske osnove i izvesti mnoštvo tehnika pomlađivanja i regeneracije za različite ciljeve.
Informacijska preobrazba života – Na našoj radionici na otoku Ižu prakticirat ćemo prijenos znanja izvodeći tehnike za sebe, a po vlastitom izboru i za naše najmlađe ili za naše najbliže. Uz pomoć ovih tehnika uspostavit ćemo optimalne uvjete za naš (ili djetetov) razvoj usmjeren u pravcu vječnog, t.j. idealnog života.
Voditelj: Dejan Pilko je licencirani predavač i praktičar učenja Dr. Grabovoja koji se bavi profesionalnim proučavanjem ovog novodobnog znanja. Voditelj je projekta Platforma Večnosti i ekspertne skupine koja priprema strukovne programe za sistematsku naobrazbu na području učenja Dr. Grabovoja na slovenskom jeziku.

Cijena: 110 eura


Ljekoviti učinak svetih plesova

Jos GalDerMans

U svim kulturama i u svim vremenima ljudi su plesali kako bi izraziti svoj odnos s tajnama života i smrti, bogova, unutarnjeg izvora. Jos Galdermans (Nizozemac) je profesionalni voditelj Svetih plesova od 1991 te također profesor u području prirodne medicine. Posebno
ga zanima ljekoviti učinak ovih plesova koje oni imaju, ne samo na sudionike, nego i na okoliš, pa čak i opće blagostanje.

Predavanje je na engleskom
jeziku, ali bit će i prijevod na
slovenski i hrvatski kad to bude potrebno. Većinom se pleše u
krugu uz miru glazbu, te je ples
vrlo jednostavan. Neki plesovi 19 će biti složeniji ili življi kako bi

se održala ravnoteža. Posebne plesne kvalitete ili iskustvo nije potrebno, ali ako imate malo osjećaja za ritam biti će vam lakše. Plesati će se u jutarnjim satima. U večernjim satima održat će se kraći program u kojem će se pridružiti i ostali gosti hotela.

Cijena: 90 eura