Hotel Korinjak

Let your soul shine

Join us for an unforgettable 5-days retreat, crafted for you to tune into the physical, mental, emotional and spiritual parts of yourself.

There will be a twice daily classes. Ashtanga or Vinyasa Flow Yoga in the morning – a dynamic and energising practice – and a more calming and relaxing afternoon workshops – meditations, pranayamas, Yoga Nidra, satsang, kirtan.
Apart from twice daily classes, you can swim in the sparkling sea, chill or sunbathe; tranquility will find you here.

Daily routine:
7 – 8h Ashtanga/Vinyasa Flow Yoga
8 – 9h Breakfast
10-10.30 – Pranayamas, Meditation
Beach time, excursion
13 – 14 Lunch
Free time
16.30 – 18.30 Yoga Nidra, meditations, pranayamas, philosophy, kirtan
19 – 20.30h Dinner

Izabela Maric

has dedicated herself to the practice, study and teaching yoga.  She is a registered yoga teacher (RYT 200 and continues with RYT 500 and Prenatal yoga), with deep love practices Mysore style Ashtanga on daily basis.  An Indologist; teaching Hindi, Sanskrit and Russian language; a professional dancer of modern dance and ballet. At her Verbasana yoga studio Izabela holds classes on a daily basis and also as a guest teacher in other yoga studios in the city of Zagreb, Croatia. She started to practice yoga 18 years ago. Has been travelling India for the last 12 years.
Through all those years yoga has become her true love and way of fulfilling heart and soul. Together with Svemir she holds the space for YOMAD – Yoga, Music and Dance festival and retreats in coastal city of Rovinj, Croatia.

Svemir Vranko

has over 25 years experience in meditation and yoga and over 10 years in teaching. He is certified body oriented therapyst and a Sound Healer. Together with his Team, Svemir is organizer of YOMAD – Yoga, Music and Dance Festival based in Rovinj, Croatia. Svemir is founder of One Point bodywork method, Chakra Dance Yoga and Vision Dance. As a musician he recorded Om Didge – a Sound Healing Record with a booklet (2008, Umma, Croatia) and beside singing he played guitar, didgeridoo and percussions in bands Tribal Jam Orchestra, Rhythm Tribe and Senzar.

Contact:
00385 (0) 915257299
Email: yomad.one.family@gmail.com or
verbasana@gmail.com
Price: 100 € for 5 days retreat


Radionica Marjana Ogorevca

Sa promjenom sebe, mijenjamo svijet

Šest dana radionice karmicke dijagnostike namijenjen je onima koji žele promijeniti svoj život na bolje. Živimo u vremenu koje od nas traži puno napora, prilagodavanja i ulaganja u to da sacuvamo kvalitetu života koju smo postigli. Da bi se mogli nositi sa time, nužna je spoznaja o tome kako djelujemo. Kao prvo, potrebno je prihvatiti holisticki pogled na svijet i prihvatiti, da smo tjelesna, energetska i duhovna bica. Korisno je razumijeti odakle dolazimo, kakav je smisao života i razumijevanje odnosa izmedu tjela, uma i duha. Na radionici se u procesima, koji su energetski podržani sa moje strane, stvori jaki sinergijski ucinak, koji omogucava brže i dublje rješavanje uzroka problema.

Na radionici cete imati mogucnost postupno osvijestiti uzroke za probleme na pojedinim podrucjima života. Svaki dan ce biti namijenjen odredenom segmentu života, rješavat cemo specificne i cjelovite probleme. Na kraju svakog dana predavanja ici cemo u vodeni proces (proces transformacije) aktivnog razrješavanja uzroka koji su povezani sa temom za taj dan. Zapocet cemo sa razumijevanjem svijeta i smislom života, te nastaviti sa odnosima sa roditeljima, pocetkom života, zašto smo to što jesmo, partnerskim odnosima i odnosima sa djecom, utjecajem svih odnosa na život i na kraju kako možemo živjeti to što jesmo.

Dodatak prošlim radionicama je drugi dio radionice, koji ce se odvijati poslije podne u trajanju jedan sat, a vodit ce ga Andrej Ogorevc. Na tom dijelu radionice spoznat cemo i osvijestiti pogrešan nacin kretanja i pogrešne navike kretanja, zbog kojih imamo razlicite tjelesne probleme kao što su bolovi u vratu, kralježnici, kukovima, koljenima,… Pomocu metode klinicke somatike i posebnih vježbi, reprogramirat cemo naše kretanje i stvoriti nove navike. Ti procesi podupiru procese karmicke dijagnostike na tjelesnoj razini.

Cijena radionice: 150€


Učenje dr. Grigorija Grabovoja – Dejan Pilko

Pomlađivanje i regeneracija – Ruski znanstvenik Dr. Grabovoj je u svojoj doktorskoj disertaciji na stvarnim primjerima dokazao da čovjek posjeduje sposobnost pomlađivanja. Na 6-dnevnoj praktičnoj radionici na otoku Ižu upoznat ćemo neophodne teoretske osnove i izvesti mnoštvo tehnika pomlađivanja i regeneracije za različite ciljeve.
Informacijska preobrazba života – Na našoj radionici na otoku Ižu prakticirat ćemo prijenos znanja izvodeći tehnike za sebe, a po vlastitom izboru i za naše najmlađe ili za naše najbliže. Uz pomoć ovih tehnika uspostavit ćemo optimalne uvjete za naš (ili djetetov) razvoj usmjeren u pravcu vječnog, t.j. idealnog života.
Voditelj: Dejan Pilko je licencirani predavač i praktičar učenja Dr. Grabovoja koji se bavi profesionalnim proučavanjem ovog novodobnog znanja. Voditelj je projekta Platforma Večnosti i ekspertne skupine koja priprema strukovne programe za sistematsku naobrazbu na području učenja Dr. Grabovoja na slovenskom jeziku.

Cijena: 110 eura


Ples pet ritmova – Zdenka Sajko

5Ritmova je dinamična praksa pokreta i plesa koja potiče puninu života. To je ujedno i duhovna praksa koja  transcendira ples – pokret je lijek, meditacija i metafora. Zajedno ljuštimo slojeve, spuštamo maske i plešemo sve dok ne nestanemo, a samo zato da bismo se ponovo pronašli, da utjelovimo i prigrlimo sebe u svojoj suštini –  ranjivi, divlje strastveni, spontani, instinktivni, intuitivni. 5Ritmova su tečni, stakato, kaos, lirski i duboka tišina, a u tom slijedu zajedno tvore plesnu cjelinu koja se zove Val.

Voditeljica: Zdenka Sajko je certificirana učiteljica plesa 5Ritmova. Vodila je plesne radionice u zemljama Europe, Južne Amerike i u Japanu.