Hotel Korinjak

Biodanza

Tema će biti užitak kao fontana života, uživanje u životu! Saznajte što Vas koči, ugledajte se na djecu koja znaju živjeti spontano i u trenutku. Tako da… Prepustite se i uživajte!
U Biodanzi prepoznajemo svoju osobnu realnost, nekad daleko zaboravljeni i skrivenu. Aktiviramo i izvlačimo naše unutrašnje želje, emocije i osjećaje. Budimo se i povezujemo srećom, učimo se živjeti život punije. Sijeti ćemo kao zrake sunca, mjeseca i zvijezda. Dok plešemo naš Ples života u Biodanzi, težiti ćemo pronalasku unutrašnje dinamike. S boljom povezanošću, stvoriti ćemo prostor za nas, za druge i za cijeli svemir.
Učitelji: Benoit Roushop, Mai Lan Peg Tan  i Paul Bronwasser
Cijena: 150€

Yoga nikad nije kasno početi – Ivica Pađen

Smisao i cilj radionice je da se osvijestimo i počnemo promatrati život kao božansku iskru, koju nam je dala najviša Kreacija. Program kojeg diktiraju sami polaznici je koncipiran na bazi elemenata Hatha yoge s terapeutskim učinkom. Voditelj će prenijeti svoje iskustvo bavljenja jogom koja mu je doslovce spasila život – na psihičkoj, fizičkoj i duhovnoj osnovi. Unutar ovog programa nastojati ćemo osviještavati tok i put energije, energetske blokove u tijelu, put energije i zašto činimo greške u svakodnevnici, te kako te greške imaju pozitivan efekt a kako negativan u konačnici na tijelo.
Voditelj: Ivica Pađen, profesor i učitelj Waldorfske pedagogije iz Rijeke, yogu prakticira već 36 godina, te je stekao zvanje instruktora yoge sa međunarodnim certifikatom. Posjeduje bogato životno iskustvo u Yogi i kroz Yogu.

Cijena: 60 eura


Radionica Marjana Ogorevca

Sa promjenom sebe, mijenjamo svijet

Šest dana radionice karmicke dijagnostike namijenjen je onima koji žele promijeniti svoj život na bolje. Živimo u vremenu koje od nas traži puno napora, prilagodavanja i ulaganja u to da sacuvamo kvalitetu života koju smo postigli. Da bi se mogli nositi sa time, nužna je spoznaja o tome kako djelujemo. Kao prvo, potrebno je prihvatiti holisticki pogled na svijet i prihvatiti, da smo tjelesna, energetska i duhovna bica. Korisno je razumijeti odakle dolazimo, kakav je smisao života i razumijevanje odnosa izmedu tjela, uma i duha. Na radionici se u procesima, koji su energetski podržani sa moje strane, stvori jaki sinergijski ucinak, koji omogucava brže i dublje rješavanje uzroka problema.

Na radionici cete imati mogucnost postupno osvijestiti uzroke za probleme na pojedinim podrucjima života. Svaki dan ce biti namijenjen odredenom segmentu života, rješavat cemo specificne i cjelovite probleme. Na kraju svakog dana predavanja ici cemo u vodeni proces (proces transformacije) aktivnog razrješavanja uzroka koji su povezani sa temom za taj dan. Zapocet cemo sa razumijevanjem svijeta i smislom života, te nastaviti sa odnosima sa roditeljima, pocetkom života, zašto smo to što jesmo, partnerskim odnosima i odnosima sa djecom, utjecajem svih odnosa na život i na kraju kako možemo živjeti to što jesmo.

Dodatak prošlim radionicama je drugi dio radionice, koji ce se odvijati poslije podne u trajanju jedan sat, a vodit ce ga Andrej Ogorevc. Na tom dijelu radionice spoznat cemo i osvijestiti pogrešan nacin kretanja i pogrešne navike kretanja, zbog kojih imamo razlicite tjelesne probleme kao što su bolovi u vratu, kralježnici, kukovima, koljenima,… Pomocu metode klinicke somatike i posebnih vježbi, reprogramirat cemo naše kretanje i stvoriti nove navike. Ti procesi podupiru procese karmicke dijagnostike na tjelesnoj razini.

Cijena radionice: 150€