Hotel Korinjak

Radionica Marjana Ogorevca

Sa promjenom sebe, mijenjamo svijet

Šest dana radionice karmicke dijagnostike namijenjen je onima koji žele promijeniti svoj život na bolje. Živimo u vremenu koje od nas traži puno napora, prilagodavanja i ulaganja u to da sacuvamo kvalitetu života koju smo postigli. Da bi se mogli nositi sa time, nužna je spoznaja o tome kako djelujemo. Kao prvo, potrebno je prihvatiti holisticki pogled na svijet i prihvatiti, da smo tjelesna, energetska i duhovna bica. Korisno je razumijeti odakle dolazimo, kakav je smisao života i razumijevanje odnosa izmedu tjela, uma i duha. Na radionici se u procesima, koji su energetski podržani sa moje strane, stvori jaki sinergijski ucinak, koji omogucava brže i dublje rješavanje uzroka problema.

Na radionici cete imati mogucnost postupno osvijestiti uzroke za probleme na pojedinim podrucjima života. Svaki dan ce biti namijenjen odredenom segmentu života, rješavat cemo specificne i cjelovite probleme. Na kraju svakog dana predavanja ici cemo u vodeni proces (proces transformacije) aktivnog razrješavanja uzroka koji su povezani sa temom za taj dan. Zapocet cemo sa razumijevanjem svijeta i smislom života, te nastaviti sa odnosima sa roditeljima, pocetkom života, zašto smo to što jesmo, partnerskim odnosima i odnosima sa djecom, utjecajem svih odnosa na život i na kraju kako možemo živjeti to što jesmo.

Dodatak prošlim radionicama je drugi dio radionice, koji ce se odvijati poslije podne u trajanju jedan sat, a vodit ce ga Andrej Ogorevc. Na tom dijelu radionice spoznat cemo i osvijestiti pogrešan nacin kretanja i pogrešne navike kretanja, zbog kojih imamo razlicite tjelesne probleme kao što su bolovi u vratu, kralježnici, kukovima, koljenima,… Pomocu metode klinicke somatike i posebnih vježbi, reprogramirat cemo naše kretanje i stvoriti nove navike. Ti procesi podupiru procese karmicke dijagnostike na tjelesnoj razini.

Cijena radionice: 150€


Pobijedite vlastite gene – dr.sc. Nevenka Šolajić – Božičević

U uvodnom dijelu sedmodnevne radionice, podsjećam vas da naše tijelo nije nipošto samo fizičko tijelo,ono je i fizičko,i psihičko,i duhovno.Zato ljudima uvijek kažem,neka najprije fizičko tijelo bude očišćeno od svih otrova,um neka bude rasterećen svake vrste smeća i otpada misli,neka duša bude slobodna od svih ovisnosti,vezanosti,idealizacija lažnog Ja,jer samo tako stižete do svog izvora.Kada ste u centru,nema više ega,i sam izvor vašeg postojanja počinje funkcionirati.Tada ste vi samo provodnik,a kozmos počinje strujati kroz vas i davati vam onoliko energije koliko je potrebno da biste iscjelili sve svoje stanice i tkiva.Kad uspijete postići prazninu uma,otvarate svoj srčani centar,i tada poteče silna energija,volim reći ,događa se kozmička ljubav-a tada ne možete biti bolesni.
Voditeljica: dr.sc. Nevenka Šolajić – Božičević je doktor medicinskih znanosti,holistički terapeut i kozmobiolog. Više godina primjenjuje Program koji je usmjeren na pozitivnu transformaciju ličnosti i postizanje cjelovitog zdravlja.

Cijena: 100 eura


Ponovno se povezati sa zemljom kao učiteljicom – Marko Pogačnik

Tokom svog rada sa stotinama krajolika po planeti, Marko je Zemlju prepoznao kao kosmičku učiteljicu, koja je razvila način, kako duhovni svijet prevesti u utjelovljeni univerzum. Tako možemo dimenzije života  neposredno iskusiti i doživjeti kao opipljivu realnost. Nažalost ljudski rod ne cijeni jedinstveni dar utelovljenog kozmosa i time bi mogao izgubiti pravo, da ga još dalje uživa. Iz tog razloga Marko je prošle godine počeo razvijati takvu vrstu radionice u kojoj bi Gaja (Zemlja) mogla djelovati kao učiteljica pomoču svojih kamena, stabla, mora, krajolika i kulturne baštine čovječanstva. Na radionici Marko vježba sa učesnicima percepciju različitih nivoa svjesti prirode, kamenja, cviječa…pa I kontakta sa elementarnim i vilinskim dimenzija Zemlje. Vježbe i rituali Dodira Gaje pri tome su bitan dio. Navečer on priča o temama koje dodiru ovaj trenutak prelaska iz jednog u drugi ciklus razvoja svemira.

Cijena: 100 eura