Hotel Korinjak

Pobijedite vlastite gene – dr.sc. Nevenka Šolajić – Božičević

U uvodnom dijelu sedmodnevne radionice, podsjećam vas da naše tijelo nije nipošto samo fizičko tijelo,ono je i fizičko,i psihičko,i duhovno.Zato ljudima uvijek kažem,neka najprije fizičko tijelo bude očišćeno od svih otrova,um neka bude rasterećen svake vrste smeća i otpada misli,neka duša bude slobodna od svih ovisnosti,vezanosti,idealizacija lažnog Ja,jer samo tako stižete do svog izvora.Kada ste u centru,nema više ega,i sam izvor vašeg postojanja počinje funkcionirati.Tada ste vi samo provodnik,a kozmos počinje strujati kroz vas i davati vam onoliko energije koliko je potrebno da biste iscjelili sve svoje stanice i tkiva.Kad uspijete postići prazninu uma,otvarate svoj srčani centar,i tada poteče silna energija,volim reći ,događa se kozmička ljubav-a tada ne možete biti bolesni.
Voditeljica: dr.sc. Nevenka Šolajić – Božičević je doktor medicinskih znanosti,holistički terapeut i kozmobiolog. Više godina primjenjuje Program koji je usmjeren na pozitivnu transformaciju ličnosti i postizanje cjelovitog zdravlja.

Cijena: 100 eura


Yin yoga tjedan – Ivana Crnčić i Andrija Bosanac-Schroetter

U ovom ćemo se tjednu baviti balansiranjem yin i yang energija. Aktivnije ćemo vježbati na dinamičnijim flow satovima i kroz „dragon dance“ sekvencu (yang) i nježnije, ali opet intenzivno na restorativnim (yin) satovima yoge. Kroz tjedan, svaki ćemo se dan posvetiti određenom dijelu tijela i čakri te polako dovoditi u balans sve naše razine. Uz yoga satove,  yin – yang yoga tjedan uključuje i  predavanja te meditacije. Svrha je radionice uživati u prakticiranju različitih stilova te postići dubinski odmor i unutarnji balans pa je stoga i namijenjena svima, od početnika do naprednih vježbača.

Voditelji: Ivana Crnčić certificirana je učiteljica yoge (Gaia Yoga RYT 200), certificirana učiteljica prenatalne yoge te dječje i obiteljske yoge (ambasadorica Rainbow kids yoga metode), voditeljica satova i radionica yoge posljednjih 7 godina, u raznim studijima u Zagrebu.
Andrija Bosanac-Schroetter je  certificirani Yoga učitelj (Gaia Yoga RYT 200, Yin Yoga RYT 300), vodi satove yin/yang yoge u brojnim yoga studijima i drži radionice Yin Yoge.

Cijena: 100 eura


Tražite i primit ćete da vaša radost bude potpuna! – Lorens Novosel

‘Nebeski Otac nam je dao jednu stvar od neprocjenjive vrijednosti pred licem svake nevolje… i to što nam je dopušteno moliti je ogroman dokaz milosti Njegove Božanske Ljubavi… On svima daje mogućnost primiti pomoć samo time što ćemo Mu uputiti iskrenu molitvu…’ (BD 0188)
Uslišena molitva ukazuje na jasno prisustvo Očeve Ljubavi, to je dodir Božanske milosti koji daje užitak potpune radosti budući da dijete tada zna da je Otac prisutan, da Mu je stalo do njega i da je ljubljeno!
Na Seminaru ću izložiti temeljne principe molitve koja UVIJEK prisvaja blagoslov koji je obećan od strane Nebeskog Oca u Njegovoj Riječi … blagoslov zdravlja … obilja … blagoslov duše koja je ispunjena Ljubavlju, radošću i mirom …
Mnogobrojna svjedočanstva o učincima takvih molitvi mogu se naći na: www.sozo-hr.com

Voditelj: Lorens Novosel, Apostol Isusa Krista,
ima iza sebe 16 godina aktivnog hoda za Isusom Kristom na Biblijski način … i 12 godina unutar Misije ‘Čiste Istine’ kao glava te Misije.

Cijena: Besplatno ste primili, besplatno i dajte (Matej 10:8)