Hotel Korinjak

Radionica Marjana Ogorevca

Sa promjenom sebe, mijenjamo svijet

Šest dana radionice karmicke dijagnostike namijenjen je onima koji žele promijeniti svoj život na bolje. Živimo u vremenu koje od nas traži puno napora, prilagodavanja i ulaganja u to da sacuvamo kvalitetu života koju smo postigli. Da bi se mogli nositi sa time, nužna je spoznaja o tome kako djelujemo. Kao prvo, potrebno je prihvatiti holisticki pogled na svijet i prihvatiti, da smo tjelesna, energetska i duhovna bica. Korisno je razumijeti odakle dolazimo, kakav je smisao života i razumijevanje odnosa izmedu tjela, uma i duha. Na radionici se u procesima, koji su energetski podržani sa moje strane, stvori jaki sinergijski ucinak, koji omogucava brže i dublje rješavanje uzroka problema.

Na radionici cete imati mogucnost postupno osvijestiti uzroke za probleme na pojedinim podrucjima života. Svaki dan ce biti namijenjen odredenom segmentu života, rješavat cemo specificne i cjelovite probleme. Na kraju svakog dana predavanja ici cemo u vodeni proces (proces transformacije) aktivnog razrješavanja uzroka koji su povezani sa temom za taj dan. Zapocet cemo sa razumijevanjem svijeta i smislom života, te nastaviti sa odnosima sa roditeljima, pocetkom života, zašto smo to što jesmo, partnerskim odnosima i odnosima sa djecom, utjecajem svih odnosa na život i na kraju kako možemo živjeti to što jesmo.

Dodatak prošlim radionicama je drugi dio radionice, koji ce se odvijati poslije podne u trajanju jedan sat, a vodit ce ga Andrej Ogorevc. Na tom dijelu radionice spoznat cemo i osvijestiti pogrešan nacin kretanja i pogrešne navike kretanja, zbog kojih imamo razlicite tjelesne probleme kao što su bolovi u vratu, kralježnici, kukovima, koljenima,… Pomocu metode klinicke somatike i posebnih vježbi, reprogramirat cemo naše kretanje i stvoriti nove navike. Ti procesi podupiru procese karmicke dijagnostike na tjelesnoj razini.

Cijena radionice: 150€


Vedskim znanjem do zdravlja, uspjeha, bogatstva i sreće – Pandit Dr. Dinesh Chandra Sati

Jyotish na sanskrtu znači božansko svjetlo. Indijski mudraci, tzv. rishji, prije 8000. g. posjedovali su znanje vedske astrologije (jyotisha) koja i danas postoji u tradiciji indijske civilizacije. Na seminaru ćemo obraditi ove teme: Jyotish – ”oka” Vede – uvid u vedskou astrologiju za početnike i napredne,, Karmičko čišćenje – postupci i tehnike, Yagya – korektivne mjere vedske astrologije za smanjenje negativnosti i povećanja pozitivnih aspekata naših života, Puja – Vedski obred za zdravlje, napredak i sreću, Vastu – vedsko znanje prirodne arhitekture za objekte (kako prilagoditi stambene objekte), tako da naš životni prostor promiče zdravlje i uspjeh osoba koji u njima borave te

Ayurvedska dnevno zdrava rutina koja uključuje yogu i meditaciju.
Voditelj: Dr. Pandit Dinesh Chandra Sati, direktor Himalayan Research Instituta. Padit Sati nudi ovo Jyotish znanje, organizira izvođenje Yagyi, uvježbava nove generacije Vedskih Pandita, održava individualne i poslovne konzultacije, te putuje svijetom održavajući seminare i donoseći svjetlo Jyotish/Vastu/Ayurveda/Yoga znanja ljudima raznih zemalja Zapada.


Početni tečaj društvenih plesova – Aleš Kocjančič

Društveni ples uklanja barijere između kontroliranog ponašanja i opuštenog izražavanja osjećaja, oslobađa podsvijest omogućujući uživanje u tjelesnoj aktivnosti, bez obzira na dobne granice. Zajedno ćemo usvojiti osnovne korake i ritam: engleskog valcera, dinamičnog ča-ča-ča, fokstrota, seksi salse, tanga i jive na takvoj razini da možete samopouzdano plesati na društvenim događanjima.

Voditelj: Aleš Kocijančič, profesor tjelesnog odgoja, dugogodišnji plesač, diplomirao je metodiku podučavanja društvenih plesova te vodi plesne tečajeve.