Hotel Korinjak

Yoga seminar – Jadranko Miklec

Tema seminara je na razini razumijevanja i iskustva yoge navedenih u klasičnim tekstovima o yogi, utvrditi temelje ispravne yoga vježbe (asana, pranayama, meditacija) te detaljan pristup yoga terapiji. Stoga je tečaj jednako važan za  praktikante yoge, polaznike tečaja za yoga učitelje i yoga učitelje. Naučiti ćemo kako tijekom vježbi asana ukljućiti svih pet vayua (prana, udana, samana, apana, vyana) te ostvariti pročišćavajući i terapijki učinak na duh i tijelo. Posebno ćemo detaljno razmotriti strukturu i praktićnu primjenu Hatha Yoga Pradipike i Ayurvede u yoga trapiji. Također ćemo detaljno učiti Kumbhaka pranayame. Svi sudionici tečaja dobiti će diplomu o 50 sati završene edukacije koja se priznaje od Europske Yoga Federacije kao dio 600-satne obuke za yoga učitelja.

Cijena punog pansiona za tjedan dana iznosi 265,00, a cijena tečaja iznosi 200,00 eura i plaća se voditelju tečaja Jadranku Miklecu po dolasku.

Voditelj tečaja je Yogacharya Jadranko Miklec: dopredsjednik Europske Yoga Federacije. Učitelj transcendentalne meditacije i Maharishijeve Vedske znanosti. Učitelj Znanosti vedske yoge, međunarodni glavni tajnik Svjetske akademije za ayurvedu i Vanaushadi Bhishagacharya (stručnjak za ljekovito bilje)


Radionica kuhanja – Boris Mrkonjić

Boris je naš najbolji kuhar te je odlučio svoje znanje nesebično dijeliti i sa Vama. Program radionice osmišljen je da naučite pripremati neke od najukusnijih vegetarijanskih recepata. Sedam dana biti ćete dio kuhinjskog tima našeg restorana te skupa sa Borisom kuhati obroke za goste hotela. Kako se najbolje uči radom, radionica je isključivo praktična.

Cijena radionice: 50 eura