Spolnost je del življenja, podarja mu lepoto in užitek. Postati mora vir sreče, ki pomeni zdravljenje, veselje in dolgoživost. Daoisti so ustvarili popoln sistem metod in tehnik poimenovan DAO spolnosti. Njihov namen je bil samozdravljenje povzdigniti na višjo raven, da bi celotno telo napolnili z energijo in premagali čas. Rodimo se z obilico energije, ki jo taoisti imenujejo JING. Ženske jo uporabljamo za proizvodnjo jajčec in hormonov, ohranja pa nas tudi seksualno aktivne. Energija JING se preoblikuje v življenjsko energijo ČI, potrebno notranjim organom. Obnavljanje energije JING pripomore k daljšemu in zdravemu življenju. Seksualna energija (ustvarjalna energija) je edina energija, ki jo je moč podvojiti, potrojiti in pomnožiti. Omogoča nam ustvariti dodatno moč s katero lahko obnovimo izgubljeno osnovno energijo, če jo ohranjamo, presnavljamo in spreminjamo vanjo.Tako pridobimo več energije, ki jo presnovimo v ČI, ta pa se potem spremeni v energijo ŠEN – duhovno energijo.

Cilj delavnice je, da se osvobodimo predsodkov, prepričanj in vzorcev, ki nas omejujejo, da bi bolj polno zaživeli kot spolno in seksualno bitje, kar pa je predpogoj za našo ustvarjalnost in prebuditev spečih potencialov. Delavnica je zasnovana na praktičnih taoističnih vajah. (dihanje z jajčniki, masaža prsi, aktivacija maternice, osvojile bomo malo in veliko mikrokozmično orbito, delale bomo po sklopih od prve do sedme čakre). Postopno bomo skupaj prečistile blokade in vzorce na posameznih čakrah, da bo surova spolna energija lažje stekla v višje duhovne centre. Delavnica je primerna za ženske od 18. leta in vse tja do zrelih let – za vse ženske, ki ste že modre. Med sabo se bomo podpirale in ustvarile varen prostor kjer bomo vse enake – ŽENSKE.

Voditeljica: Alenkslika4a Zajc, terapevtka karmične diagnostike in regresoterapevtka. Že vrsto let se intenzivno ukvarjam s preučevanjem energij preko individualnih terapij in delavnic.

Cena delavnice je 130 eur.

Delavnica je v slovenskem jeziku.