Karmička dijagnostika – Marjan Ogorevc

Cilj karmičke diagnostike je prepoznavanje uzroka i otklanjanje energetskih blokada koje su se razvile u toku ovog i prošlih života ili smo ih preuzeli od svojih predaka. Karmička diagnostika nudi alate i pažljivo izrađen sistem rada na sebi, koji će vam pomoći potražiti unutarnju ravnotežu, posledično izboljšanje odnosa i tjelesno zdravlje. Uključuje različite tehnike vođenja kroz procese transformacija i meditacije, koji nas putem svjesnosti tijela i transformacije blokada, uvjerenja i drugih uzroka bolesti i slabih odnosa ponovo uspostavljanje balansa cjelog organizma.

Na radionici ćemo najprije teoretski i onda praktički kroz procese transformacije pronaći uzroke bolesti i energetskih blokada. Radit ćemo u grupi, koja daje puno veći učinak nego pojedinačno. Unutar grupe svaki će pojedinac biti tretiran i osobno, kako bi spoznao gdje su njegove najveće blokade. Problem pojedinca poslužit će nam za rad grupe na određenom problem.

Voditelj: Marijan Ogorevc

Već dvadeset I pet godina istražuje područja alternativnih načina iscjeljivanja. Među njima je karmička dijagnostika kao jedan od najzahtjevnijih načina, za terapeuta i za njegovog klijenta. O svojim spoznajama s područja bioenergetskog iscjeljivanja napisao je devet knjiga. U okviru centra za razvoj alternativnih metoda iscjeljivanja ENOST, osnovao je Školu za bioterapeute.

Cijena: 120 eura