Radionica: “DOČARAJMO LJUBAV I KOMUNICIRAJMO SA SRCEM – LIJEČENJE ODNOSA “

Od 24.8. do 31.8.2019, hotel Korinjak, veli Iž, Hrvatska

Radionica se održava na otoku Ižu, hotel Korinjak, od nedjelje do petka, svaki dan 3 – 4 sata. Dnevne meditacije će se održavati u piramidi, koja se nalazi uz sam hotel, a na večer slijede plesovi, druženja i sl. Mogući su i izleti na prekrasna mjesta na otoku, kao i na obližnji otok Rutnjak  ili pak vožnja brodom oko otoka Iža.

Opis radionice:

Činjenica je, da naše misli stvaraju našu stvarnost, a naše emocije i osjećaji ih često odvuku od namjere naše duše; radije slušamo um, umjesto da poštujemu namjere svog Srca.

Kako prepoznati svoje misli i kako djelovati?

Misao prožeta pozitivnom namjerom, ljubavlju i željom, da bi bilo dobro za sve, ide iz Srca i tako pokreće cijeli svijet. Kako to postići? U stvari, to može biti vrlo jednostavno ako odlučimo  da ćemo to uraditi. Prepoznat ćemo uzorke ponašanja koje smo stvarali svojim umom i razgraditi one koje smo spremni otpustiti. Sve što nam ne služi više ćemo otpustiti, te naučiti, kako slušati svoje Srce. Odlučiti ćemo se za nove mogućnosti – zajedno ćemo sigurno uspjeti.

Upoznat ćemo tri razine čovjeka: fizička, energetska i informativna razina. Zatim ćemo se prepustiti toku životne snage i povezati sve te tri razine. Vanjske akcije (muški princip rada) ćemo uravnotežiti sa unutarnim (ženski princip rada – meditacija, molitva,   …), da se ujedine u Srcu i urade mnogo više nego što smo navikli.

Otvoreno Srce mijenja cijeli svijet na bolje. Uz postizanje mira u sebi i oko sebe možemo učiniti čuda. Ovdje smo da stvaramo svijet koji je dobar za sve ljude, a s time i za nas. Takva Ljubav je stvarna Snaga u nama. Ja sam Svetlost, ja sam Ljubav. Zar je potrebno još više? Kada znamo osjetiti sebe i trenutak u kojem se nalazimo počinjemo djelovati sa Ljubavlju i tada ne živimo više u iluziji uma. Ako želite to isprobati i primijeniti, pridružite nam se !

Puno ćemo saznati o sebi, o svom energetskom sustavu (čakre i kanali). Izmjerit ćemo njihovu aktivnost i “obojiti” po izvornim vibracijama. Tako ćemo ojačati i unutrašnje organe, koje čakre snabdijevaju.

Promjenom sebe ćemo lakše živjeti, djelovati i prilagođavati se, pobrinuti se za svoj opstoj, duhovni rast  i život u blagostanju. To će utjecati na zdrav odnos sa sobom i sa drugima. Biti će zabavno, jer ćemo prepoznati u potpuno drugačijem svjetlu sebe i druge; kao svjetlosna bića, koja mogu biti svuda i zauvijek.

Vježbe će biti dopunjene glazbom, plesom i vježbama disanja, a meditacijom koja se nadovezuje na predavanje ući ćemo u svijet Duše i Duha grupe. Uputit ćemo se u svijet izvan vremena i prostora, u pravi Život, gdje je vibracija Ljubavi ona nit koja nas sve prepliće i ona sila koja nas čini kreativne. Snaga Ljubavi planine pokreće. Mijenjanjem sebe možemo čak postati  Ljubav.

U kontaktu sa svojom dušom možemo živjeti sebe, upravljati sobom, mijenjati vanjski svijet i odnose sa drugim ljudima. To je zapravo naš glavni zadatak: imati zdrav odnos prema sebi i drugima, upravljati svojim životom i svijetom oko nas.

Želim, da zaživimo u radosti i blagostanju!

Cijena tjedne radionice:  100 €

Screenshot_2019-03-11 Milena plut 2019 SLO - WEBVoditeljica

Milena Plut Podvršič, dr. med. se pored medicinske prakse već 35 godina bavi  alternativnim oblicima liječenja, naročito energetskim protocima po tijelu, te misaonim i emocionalnim uzorcima. Svoje znanje je dopunila akupunkturom, refleksoterapijom, terapijom bojama, psihokibernetikom esena, mentalnom dinamikom i reiki-em. Čoveku pristupa sa oba vidika.

Profesor je visokoškolskog obrazovanja, te predaje na Visokoj školi za usluge. Napisala je knjigu Put do srca.

Sada je njen glavni cilj približiti znanja alternativne medicine što većem broju ljudi.