INTENZIV NA IŽ-u 16.-20. junij 2019

INOVATIVNE KONSTELACIJE i OBITELJSKE KONSTELACIJE

Matej Škufca slika

 

Matej Škufca je vrhunski stručnjak za rad po metodi Obiteljskih konstelacija. U konstelacijskom polju profesionalno radi već 16 godina i organizirao je više od 600 radionica, sa već više od tisuću sudionika u inozemstvu i kod kuće. Po svom prefinjenom pristupu konstelacijskom radu poznat je i u Hrvatskoj. U dugogodišnjem radu razvio je svoj jedinstven i inovativan pristup konstelacijama koji uvijek duboko dirne sve polaznike. U Sloveniji je otvorio prvi Institut za fenomenološke terapije i sa svojim radom postavio temelje obiteljskih konstelacija u Sloveniji.

 

Matej često kaže, da je slike prošlosti teško promijeniti iz jednostavnog razloga: te slike povezane su s tada doživljenim emocijama i usprkos proteku vremena, te emocije nam se javljaju u svakodnevnom životu.

S Inovativnim konstelacijama dobivamo mogućnost da na prošlost    pogledamo iz druge perspektive. Na taj način je moguć drugačiji emocionalni impuls koji neće promijeniti prošlost, ali će promijeniti našu sadašnjost, naše odnose i našu svjesnost.

 

Radujem se zajedničkom radu na mističnom Ižu.

 

INTENZIV NA IŽ-u

Cijena 5 dnevnog intenziva 220,00 Eura