Kar iščeš, to najdeš


Kaj je prav in kaj narobe? Kaj  me omejuje, da ne dosežem, kar želim? Zakaj se počutim zataknjenega na nekem področju? Zakaj se mi ponavljajo določene situacije?

Človeško bitje in njegov um je zakladnica izkušenj in učenj, ki si jih je nabralo samo in so si jih nabirali vsi njegovi predniki. Večina teh učenj nam učinkovito služi v življenju. Obstajajo pa učenja oz. prepričanja, ki nas omejujejo in onesrečujejo.

Na delavnici spoznamo nevrološka dejstva o moči in strukturi prepričanj. Spoznamo kako nastanejo in kako vplivajo na naša vedenja in življenjske odločitve.  Skupaj aktivno raziskujemo področja življenja: zdravje, odnose, materialno blagostanje in delo. Spoznate ORODJE za spreminjanje prepričanj in se naučite njegove UPORABE.  Pri raziskovanju bomo uporabljali orodja Points of You.

Domov odnesete nova prepričanja, ki vas podpirajo in usposobljenost za uporabo tehnike kadarkoli jo boste potrebovali. Lahko jo uporabljate zase, za druge ali profesionalno (coaching, terapije, svetovanja). Delavnica je namenjena tudi vsem bivšim udeležencem NLP treningov, da lahko vodeno in poglobljeno raziskujete in spreminjate tisto, kar vas omejuje.

suzana pibernik- predavalnica Iž (002)


Delavnica bo potekala v slovenskem jeziku.

Cena: 6 dni – 130€

Urnik: od nedelje do petka od 9:00 do 12:00.

Suzana_Pibernik_1Delavnico  vodi Suzana Pibernik, dipl. ing. računalništva in informatike, NLP trenerka, coachinja, predavateljica in šamanka stare afriške filozofije. Več let vodi  NLP treninge in druge delavnice za osebno, poslovno in duhovno rast. Kot managerka, podjetnica, predavateljica in šamanka povezuje  starodavna znanja z nevrologijo in jih smelo  umešča v ta prostor in čas.

Odlikuje jo intuitivnost, globoko razumevanje človekove narave, stalno učenje in brezmejno zaupanje v ljudi ter njihove potenciale.