Hotel Korinjak

KUNDALINI YOGA TRANSFORMATIVNI  RETREAT – Dragica Kopjar

20180912_070304

 

RETREAT TRANSFORMACIJA: prihvati/zavoli sebe, svoje tijelo, ljepotu, mudrost i snagu, transformiraj se.

I ove godine za vas organiziramo 2 tjedna kundalini joge. Pridružite nam se u mjesecu lipnju i kolovozu i provedite nezaboravne dane rekreativnog, energizirajućeg odmora, uz Kundalini jogu i vegetarijansku prehranu.

Postanite svjesni sebe, svojih mogućnosti i potencijala i uživajte u životu, posvetite se sebi, volite sebe, doživite unutarnji mir i unutarnju ljepotu sebe. Sve to na prekrasnom mirnom mjestu otoka Iža, u zelenilu hotela Korinjak.

Pored dnevnog programa ostat će Vam dovoljno slobodnog vremena za kupanje i uživanje u moru, u vegetarijanskoj prehrani, dugim šetnjama, plesu, te osobnim zanimacijama. Moje dugogodišnje iskustvo u organiziranju i održavanju retreatova pokazalo je da je ovakav aktivan odmor, ili povlačenje od uobičajenoga života, neusporedivo učinkovitiji od onog uobičajenog odmora. Ovakav aktivan odmor vodi obnavljanju i ujedinjavanju energije te otpuštanju onih najdubljih slojeva napetosti kojih obično nismo ni svjesni. Program retreata nam daje priliku da ponovno otkrijemo svoje tijelo od kojeg smo se zbog često neodgovarajućeg načina života otuđili, da tijelo povežemo s našim umom i duhom, te da uspostavimo balans i steknemo nove i zdrave navike, pročistimo se od stresa, strahova i svih loših emocija koje nosimo u sebi. Namjera je da se vratite kući svježi i odmorni, pročišćeni, puni energije, spremni na nove obaveze i izazove u svakodnevnom životu.

Ovo je za sve vas, bilo da se želite samo odmoriti i vježbati koliko možete, a bez iskustva ste, bilo da ste početnici u bilo kojoj vrsti joge ili već prakticirate kundalini jogu ili neku drugu vrstu joge, te za učitelje koji žele proširiti svoje znanje. Kundalini jogu mogu prakticirati svi, od djece do odraslih bilo koje dobi, muškarci i žene. Upoznati ćete se s jednom od najljepših vrsta joge, a zovu je još i kraljica svih joga, kundalini jogom, njenim osnovama, buđenjem vaše energije-životne sile i svim dobrobitima koje ona nosi. Pored toga, raditi ćemo na poboljšanju naše cirkulacije, balansu nervnog i žlijezdanog sustava, balansu aure, otpuštanju stresa, jačanju srčane čakre i kreiranju ljubavi prema sebi i prema drugima, a posebno na psihičkom, emocionalnom, mentalnom i spiritualnom nivou. Kundalini joga daje maksimalne rezultate za minimalno vrijeme. Kundalini jogu čine dobro odabrane poze (asane), dinamične krije, pranajame, meditacije uz mudre, mantre. Kundalini joga će vam dati mogućnost da iskoristite energiju uma i emocija, te pročistite i izbalansirate svoje misli i osjećaje. Pomoći će vam da se oslobodite strahova i drugih negativnih emocija, loših navika, da budete sretni, spokojni, radosni i da volite, da živite u ljubavi.

 

20191126_23240367746278_2720057708038836_753223760617668608_o

 

 

 

 

 

 

 

O voditelju: Dragica Kopjar je certificirana učiteljica kundalini yoge KRI (Kundalini Research Institut) s dugogodišnjim iskustvom, učenica Gurmukh Kaur i drugih svjetski poznatih učitelja, zaljubljenica u jogu i zvuk, zaljubljenica u Indiju i Afriku, duhovna i druga putovanja, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu (učitelj Don Conreaux) s iskustvom organizacije bezbroj duhovnih retreatova, radionica i seminara od samog početka do danas u zemlji i inozemstvu, certificirana terapeutkinja zvukom, Theta Healing praktičarka. Jedna je od prvih certificiranih učiteljica kundalini joge u Hrvatskoj od 2011g, humanitarka, volonterka. Vodi humanitarnu udrugu Plavi anđeo. Web stranica: www.plavi-andeo.hr.       

Internacionalnu školu za kundalini joga učitelje pohađala je kod najeminentnijih učitelja u svijetu koji su bili direktni učenici Yogi Bhajana: Sadhana Singh, Karta Singh, Gurmukh Kaur, Gurushabad  Singh, i mnogi drugi.  Završila je Level 1, Level 2 i modul iz Level 3 Internacionalne škole za učitelje kundalini joge prema učenju Yogi Bhajana. Svoje stečeno znanje i iskustva, s radošću i ljubavlju već godinama prenosi drugima putem raznih radionica, retreatova i redovnih satova diljem Hrvatske i drugim zemljama. Organizira i vodi ljetne retreate na otku Ižu, na Mrežnici i razne tematske vikend retreate kroz cijelu godinu, te retreate u drugim zemljama.     

Cijena tjedne radionice : 1000 kn

Prijavite se direktno u hotel Korinjak, a za sve dodatna pitanja u vezi retreata slobodno kontaktirajte i na e-mail:  centar.divine.sound@gmail.com ili na mob 091 9759304 Dragica