KUNDALINI YOGA TRANSFORMATIVNI  RETREAT – Dragica Kopjar

Dragica Kopjar - slika za retreat_IZ_2019

RETREAT TRANSFORMACIJA: prihvati/zavoli sebe, svoje tijelo, ljepotu, mudrost i snagu, transformiraj se.

Pridružite nam se i ove godine i provedite 7 nezaboravnih dana rekreativnog, energizirajućeg odmora, uz Kundalini jogu i vegetarijansku prehranu.

Postanite svjesni sebe, svojih mogućnosti i potencijala i uživajte u životu, posvetite se sebi, volite sebe, doživite unutarnji mir i unutarnju ljepotu sebe. I pored dnevnog intenzivnog programa ostat će Vam dovoljno slobodnog vremena za kupanje i uživanje u moru, u vegetarijanskoj prehrani, dugim šetnjama, te osobnim zanimacijama. Moje dugogodišnje iskustvo u organiziranju i održavanju retreatova pokazalo je da je ovakav aktivan odmor, ili povlačenje od uobičajenoga života, neusporedivo učinkovitiji od onog uobičajenog odmora. Ovakav aktivan odmor vodi obnavljanju i ujedinjavanju energije te otpuštanju onih najdubljih slojeva napetosti kojih obično nismo ni svjesni. Program retreata nam daje priliku da ponovno otkrijemo svoje tijelo od kojeg smo se zbog često neodgovarajućeg načina života otuđili, da tijelo povežemo s našim umom i duhom, te da uspostavimo balans i steknemo nove i zdrave navike. Namjera je da se vratite kući svježi i odmorni, puni energije, spremni na nove obaveze i izazove u svakodnevnom životu.

Ovo je za sve vas, bilo da se želite samo odmoriti i vježbati koliko možete, a bez iskustva ste, bilo da ste početnici u bilo kojoj vrsti joge ili već prakticirate kundalini jogu ili neku drugu vrstu joge, te za učitelje koji žele proširiti svoje znanje. Sve joga krije biti će multilevel-prilagođene, što znači da mogu prakticirati svi, od djece do odraslih bilo koje dobi, muškarci i žene. Upoznati ćete se s jednom od najljepših vrsta joge, a zovu je još i kraljica svih joga, kundalini jogom, njenim osnovama, buđenjem vaše energije-životne sile i svim dobrobitima koje ona nosi. Pored toga, raditi ćemo na poboljšanju naše cirkulacije, balansu nervnog i žlijezdanog sustava, balansu aure, jačanju srčane čakre i kreiranju ljubavi prema sebi i prema drugima, a posebno na psihičkom, emocionalnom, mentalnom i spiritualnom nivou. Kundalini joga daje maksimalne rezultate za minimalno vrijeme. Kundalini jogu čine dobro odabrane statičke poze (asane), dinamične krije, pranajame, meditacije uz mudre, mantre. Redovita praksa Kundalini joge pomoći će Vam da izbalansirate endokrini sistem, čakre, auru, ojačate nervni sistem i dobijete snagu, otklonite stres. Kundalini joga će vam dati mogućnost da iskoristite energiju uma i emocija, moći ćete bolje da kontrolirate sebe, svoje misli i osjećaje. Pomoći će vam da se oslobodite strahova i drugih negativnih emocija, loših navika, da budete sretni, spokojni, radosni i da volite, da živite u ljubavi.

Kroz sve ovo s puno ljubavi, vodit će Vas iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, Dragica Kopjar/Sarab Varta kaur, zaljubljenica u jogu i glazbu, koja je i sama prolazila kroz raznorazna životna iskustva i teške izazove, učila na njima, proživljavala vlastite transformacije i iscjeljenja posljednjih 9 godina putem raznih iskustava iz dana u dan, skupljala znanje, educirala se, a to traje i dan danas jer znanja nikad dovoljno. U svemu tome upravo joj je praksa kundalini joge najviše pomogla.


O voditelju: Dragica Kopjar je certificirana učiteljica kundalini yoge KRI (Kundalini Research Institut) s dugogodišnjim iskustvom, učenica Gurmukh Kaur i drugih svjetski poznatih učitelja, zaljubljenica u jogu i zvuk, zaljubljenica u Indiju i Afriku, duhovna i druga putovanja, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu (učitelj Don Conreaux) s iskustvom organizacije bezbroj duhovnih retreatova, radionica i seminara od samog početka do danas u zemlji i inozemstvu, certificirana terapeutkinja zvukom, Theta Healing praktičarka. Jedna je od prvih certificiranih učiteljica kundalini joge u Hrvatskoj od 2011g, humanitarka, volonterka. Vodi humanitarnu udrugu Plavi anđeo. Web stranica: www.plavi-andeo.hr.            

Cijena tjedne radionice : 80 eura

https://www.facebook.com/events/319941158949359/