TRANSFORMACIJA- SARAB VARTA KAUR

Kundalini Yoga Retreat - slika

Transformacija: sprejmite se in imejte radi sebe, svoje telo, uživajte v lepoti, modrosti, moči, transformirajte se.

Tudi letos vas z radostjo vabim  že petič na  kundalini joga retreat seminar, ki bo tokrat na prekrasnem otoku Iž v vegetarijanskem hotelu Korinjak.

Pridružite se nam in preživite 7 nepozabnih dni rekreacijskega, poživljajočega oddiha na seminarju Kundalini joge, ki bo obogaten s programom Yoganidre, Transcendance, bobnanjem…

Ozavestite se, ozavestite svoje možnosti in potenciale,  prepustite se  življenju. Posvetite se sebi, imejte se radi, doživite notranji mir in svojo notranjo lepoto. Kljub intenzivnemu programu vam bo ostalo dovolj prostega časa za kopanje v morju, uživanju v vegetarijanski prehrani, za dolge sprehode ter osebna zanimanja.

Preko mojih dolgoletnih izkušenj pri organizaciji seminarjev in retreatov se je izkazalo, da je takšen aktiven oddih ali umik od vsakdanjega življenja neprimerljivo učinkovitejši od običajnega.

Takšen aktiven oddih obnavlja in zbira energijo ter sprošča najglobje plasti napetosti, ki se običajno niti ne zavedamo. Seminar nam daje možnost ponovno odkriti svoje telo, od katerega smo se odtujili zaradi pogosto neustreznega načina življenja. Telo bomo povezali s svojim umom in duhom, vpostavili ravnotežje ter tako vpeljali nove, zdrave navade.

Naš namen je, da se vrnete domov sveži, spočiti, polni energije, pripravljeni na nove obveznosti in izzive v vsakdanjem življenju.

 

O voditeljici: seminar vodi certificirana učiteljica kundalini joge (Kundalini Research Institute) z dolgoletnimi izkušnjami, učenka Gurmukh Kaur in drugih svetovno znanih učiteljev, navdušenko nad jogo in zvokom, duhovna učiteljica in glasbenica na gongu (učitelj Don Conreaux), certificirana terapevtka zvoka, Theta Healing praktikantka, Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur. Tudi sama je prestala različne življenjske izkušnje, se učila iz njih, se transformirala iz dneva v dan. Pri tem ji je najbolj pomagala praksa kundalini joge. Je ena prvih certificiranih učiteljev kundalini joge na Hrvaškem od leta 2011.

Seminar je namenjen za vse, ne glede na to, ali se želite samo spočiti in vaditi kolikor lahko. Izkušnje niso pomembne, lahko ste začetniki v kateri koli vrsti joge, ali vadite kundalini jogo. Lahko ste že učitelji, ki želite razširiti svoje znanje. Vse krije bodo nivojsko prilagojene, kar pomeni da lahko prakticirajo vsi. Spoznali boste eno  najlepših vrst joge, ki se imenuje tudi kraljica vseh jog, kundalini joga. Posvetili se bomo njenim osnovam, prebujanju vaše energije in dobrega počutja. Poleg tega bomo na seminarju delali na izboljšanju svoje cirkulacije, ravnotežju živčnega sistema in žlez, uravnovešenju avre, krepitvi srčne čakre, grajenju ljubezni do sebe in drugih, s poudarkom na duševni, čustveni, mentalnem in duhovni ravni.

 

Kundalini joga

Kundalini joga po Yogi Bhajanu je starodaven nauk o odpiranju človekovih potencialov in ena od najhitrejših tehnik za transformacijo telesa, uma in duha, prilagojena zahodu. Lahko se je učijo vsi, ne glede na to, ali so se že kdaj prej ukvarjali z jogo, tudi otroci so dobrodošli. Kriye so enostavne in vsem izvedljive. Dajejo maksimalne rezultate v najkrajšem času. Kundalini jogo sestavljajo dobro izbrani položaji (asane), dinamične krije, pranajame, meditacije z mudrami in mantre.

Redna praksa kundalini joge vam bo pomagala uravnotežiti endokrini sistem, čakre, avro, okrepila živčni sistem, vam dala moč in odgnala stres.

Kundalini joga vam nudi možnost, da izkoristite energijo uma in čustev, lažje boste obvladali sebe, svoje misli in počutje. Pomaga se vam osvoboditi strahov in drugih negativnih čustev, slabih navad, da boste srečni, umirjeni, radostni in da se boste ljubili  in živeli v ljubezni.

Prosimo vse, ki boste prišli z avtom, da si pravočasno (2-3 tedne vnaprej) zagotovite avtomobilsko karto za trajekt (v obe smeri) v izogib težavam pri prihodu/odhodu z otoka.

 

Za prijavo in vprašanja:

Dragica Kopjar
mob: 091 975 9304
mail: centar.divine.sound@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/KundalinijogaZagreb/

Facebook događaj:

https://www.facebook.com/events/544643482601911/