Hotel Korinjak

TRANSFORMACIJA- SARAB VARTA KAUR

Kundalini Yoga Retreat - slika

TRANSFORMACIJA: prihvati/zavoli sebe, svoje tijelo, ljepotu, mudrost i snagu, transformiraj se

S radošću vas pozivam i ove godine na peti po redu kundalini joga retreat seminar, koji će ove godine biti na prekrasnom otoku Ižu, u vegetarijanskom hotelu Korinjak.

Pridružite nam se i provedite 7 nezaboravnih dana rekreativnog, energizirajućeg odmora, uz seminar Kundalini joge, popračen Yoganidrom, Transdanceom, bubnjanjem….
Postanite svjesni sebe, svojih mogućnosti i potencijala i uživajte u životu, posvetite se sebi, volite sebe, doživite unutarnji mir i unutarnju ljepotu sebe. I pored intenzivnog programa ostat će Vam dovoljno slobodnog vremena za kupanje i uživanje u moru, u vegetarijanskoj prehrani, duge šetnje, te osobne zanimacije. Moje dugogodišnje iskustvo u održavanju seminara i retreata pokazalo je da je ovakav aktivan odmor, ili povlačenje od uobičajenoga života, neusporedivo učinkovitiji od onog uobičajenog odmora. Ovakav aktivan odmor vodi obnavljanju i ujedinjavanju energije te otpuštanju onih najdubljih slojeva napetosti kojih obično nismo ni svjesni. Seminar nam daje priliku da ponovno otkrijemo svoje tijelo od kojeg smo se zbog često neodgovarajućeg načina života otuđili, da tijelo povežemo s našim umom i duhom, te da uspostavimo balans i steknemo nove i zdrave navike. Namjera je da se vratite kući svježi i odmorni, puni energije, spremni na nove obaveze i izazove u svakodnevnom životu.
O VODITELJICI: Seminar vodi certificirana učiteljica kundalini yoge (Kundalini Research Institut) s dugogodišnjim iskustvom, učenica Gurmukh Kaur i drugih svjetski poznatih učitelja, zaljubljenica u jogu i zvuk, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu, certificirana terapeutkinja zvukom, Theta Healing praktičarka Dragica Kopjar, Sarab Varta Kaur. Koja je i sama prolazila kroz razna životna iskustva, učila na njima, transformirala se iz dana u dan, a u tome joj je upravo najviše pomogla praksa kundalini joge. Jedna je od prvih certificiranih učiteljica kundalini joge u Hrvatskoj od 2011.

Ovo je za sve vas, bilo da se želite samo odmoriti i vježbati koliko možete, a bez iskustva ste, bilo da ste početnici u bilo kojoj vrsti joge ili već prakticirate kundalini jogu ili neku drugu vrstu joge, te za učitelje koji žele proširiti svoje znanje. Sve joga krije biti će multilevel-prilagođene, što znači da mogu prakticirati svi. Upoznati ćete se s jednom od najljepših vrsta joge, a zovu je još i kraljica svih joga, kundalini jogom, njenim osnovama, buđenjem vaše energije i svim dobrobitima koje ona nosi. Pored toga, na seminaru ćemo raditi na poboljšanju naše cirkulacije, balansu nervnog i žlijezdanog sustava, balansu aure, jačanju srčane čakre i kreiranju ljubavi prema sebi i prema drugima, a posebno na psihičkom, emocionalnom, mentalnom i spiritualnom nivou.

KUNDALINI JOGA
Kundalini yoga prema Yogi Bhajanu je drevna nauka o otvaranju ljudskih potencijala i jedna od najbržih tehnika za transformaciju tijela, uma i duha namjenjena i prilagođena zapadu, koju mogu učiti prakticirati apsolutno svi, nezavisno od toga da li su se ikada prije bavili jogom, od djece do odraslih bilo koje dobi, muškarci i žene, bez obzira kojoj religiji pripadate. Kriye su jednostavne i svima izvedive. Ona daje maksimalne rezultate za minimalno vrijeme. Kundalini jogu čine dobro odabrane statičke poze (asane), dinamične krije, pranajame, meditacije uz mudre, mantre. Redovita praksa Kundalini joge pomoći će Vam da izbalansirate endokrini sistem, čakre, auru, ojačate nervni sistem i dobijete snagu, otklonite stres. Kundalini joga će vam dati mogućnost da iskoristite energiju uma i emocija, moći ćete bolje da kontrolirate sebe, svoje misli i osjećaje. Pomoći će vam da se oslobodite strahova i drugih negativnih emocija, loših navika, da budete sretni, spokojni, radosni i da volite, da živite u ljubavi.

 

MOLIMO SVE KOJI DOLAZE AUTOM DA NA VRIJEME (2-3 tjedna prije ) OSIGURAJU AUTOMOBILSKU  KARTU ZA  TRAJEKT (u oba smjera), KAKO BI IZBJEGLI PROBLEME PRI DOLASKU ILI ODLASKU SA OTOKA.

Za prijavu i upite :

Dragica kopjar

mob: 091 975 9304

mail : centar.divine.sound@gmail.com

facebook: https://www.facebook.com/KundalinijogaZagreb/