Iz samog naslova je vidljivo da je Intenziv spirituani sustav kojem je cilj postići direktno iskustvo istine o sebi, svom Jastvu-doživljaj prosvjetljenja. Postiže se vježbom komunikacije na koan –doživi direktno sebe.

Dakle,cilj seminara je ući u prazninu uma, aktivirati višu svijest i postići samoiscjeljivanje.

Naše tijelo nije nipošto samo fizičko tijelo,ono je  fizičko, psihičko I duhovno. Stoga je važno fizičko tijelo očistiti od svih otrova, neka um bude rasterećen svake vrste smeća i otpada misli, neka duša bude slobodna od svih ovisnosti, vezanosti, idealizacija lažnog Ja, jer samo tako se stiže do svog izvora. Kada ste u centru, nema više ega, i sam izvor vašeg postojanja počinje funkcionirati. Tada ste vi samo provodnik, a kozmos počinje strujati kroz vas i davati vam onoliko energije koliko je potrebno da biste iscjelili sve svoje stanice i tkiva. Kad uspijete postići prazninu uma, otvarate svoj srčani centar, i tada poteče silna energija, volim reći, događa se kozmička ljubav-a tada ne možete biti bolesni.

Moja vlastita metoda samoiscjeljivanja vodi vas upravo u to stanje. Ne liječim vas ja ,već vaše istinsko „ja“,taj mali kvant kozmičke svijesti, koji nosi u sebi sva znanja, mudrosti i moći svemira, kao i iscjeliteljsku snagu i moć.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O voditeljici: Dr.sc.Nevenka Šolajić-Božičević je doktor medicinskih znanosti, holistički terapeut i kozmobiolog.

Čitav svoj radni vijek radila je kao znanstveni istraživač i nastavnik u Školi nar.zdr.»A.Štampar», Zdravstvenom Veleučilištu i Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Stekla je doktorat medicinskih znanosti  te objavila velik broj stručnih i znanstvenih radova.

Prije otprilike 20 godina započinje učenja i istraživanja Kozmobiologije, služeći se u početku metodom oca kozmobiologije dr.Reinholda Ebertina.

Otkriva nove neslućene mogućnosti ranog otkrivanja kao i liječenja brojnih bolesti iz nesvjesnog.

Prolazi i sama  školu duhovnog samorazvoja, služeći se duhovnom literaturom i praktičnim spiritualnim vježbama.

Na tom putu susreće brojne velike učitelje od kojih prima dragocjena znanja.

Utemeljila je Udrugu za promicanje holističkog zdravlja čovjeka u Zagrebu i više godina primjenjuje Program koji je usmjeren na pozitivnu transformaciju ličnosti i postizanje cjelovitog zdravlja.

Kroz znanstvene uvide i spiritualne mudrosti uspostavila je vlastitu integralnu metodu samoiscjeljivanja koju primjenjuje u prevenciji i liječenju brojnih bolesti.

Danas radi vrlo aktivno kao holistički terapeut i kozmobiolog.

Za analize karte rođenja ili grupni rad za postizanje hol.zdravlja možete autoricu kontaktirati na: nevenka.solajic@xnet.hr