Novo tijelo i nove misli na otoku Ižu

196small

Goooodinama ’radite na sebi’ ali ipak nije sve savršeno? Tijelo vam se javlja nelagodnim signalima – umorom, alergijama, pa čak i kroničnim bolestima iako se hranite zdravo, ekološki svjesno i redovito vježbate. Izgubili ste životnu iskru i Smisao? Ponekad imate osjećaj napretka ali onda opet kao da dođete do staklenog zida?

Sve su to prolazili i autori ove radionice dok ih životne okolnosti nisu dovele do točke dubokog detoxa tijela i misli. Jeste li ikad razmišljali da vaš energetski potpis/vibraciju čini svaki toksin, parazit, virus, patogen u vašem tijelu? Baš kao i svaka misao koju ste mislili/mislite, baš kao i svaki osjećaj. Sve to vibrira frekvencijom na koju se ugađa vaša stvarnost i određuje ne samo vaše zdravlje nego i odnose, iskustva, duhovne dosege i sam doživljaj života.

Ona je bila duhovi tragatelj koji misli da život čine dobri i loši trenutci. On joj je pokazao da čovjek može biti radostan i miran – uvijek, bez kišnih dana i padova. On je bolovao od fotografija 3autoimune bolesti vjerujući da mora piti tablete do kraja života. Ona ga je uvjerila da je svaka bolest izlječiva. Tragajući za iscjeljenjem, otkrivali su načine kako čistiti tijelo. Iskušali su brojne prirodne pripravke i detoks protokole, ljušteći sloj po sloj, fizički i energetski. Čisteći tijelo, njihove misli i osjećaji su se mijenjali. Ne samo da su ostvarili iscjeljenje autoimune bolesti i brojnih simptoma, već su naučili upravljati mislima i misliti svoje misli, a ne one iz Bazena kolektivnih misli. Sve je to otvorilo Kanal šire svijesti dostupan svakom.

Danas iskustveno znaju da svaki čovjek može živjeti Raj. I da to nije mjesto nego misao i osjećaj. Čovjek ima ogromnu stvaralačku moć koja se manifestira kada izađe iz zatvora negativnih misli i osjećaja. Izlaskom iz Katakombe života, može ponovno postati Stvaraoc svoje stvarnosti.

korinjak-696x464Tijelo, um, duh su povezani, to vam je zasigurno poznato… No, da li ste ikada u potpunosti ušli u tu priču?

U petodnevnoj radionici, na ljetnoj terasi hotela Korinjak, Jasna Bolanča i Ivica Duspara voditi će vas kroz vlastita iskustvena saznanja kako očistiti fizičko tijelo protokolima čišćenja organa, čišćenja od patogenih, teških metala i drugih toksina. Prenjeti će vam na koji način upravljaju mislima i emocijama, što dovodi do širenja Kanala više svijesti. Saznati ćete drevnu priču o sistemskom virusu utisnutom u čovjekovu DNKa, te kako ga rastvoriti i ponovno probuditi Rajskog čovjeka u sebi. Čovjeka koji svaki dan, u svakom trenutku odabire svoje misli i živi osjećaje Mira, Radosti, Nježnosti, Blagosti, Inspiracije i Kreativnosti, Obilja, Povjerenja, Bezbrižnosti, Prihvaćanja, Igre…


U meditativnom miru čudesnog

otoka, bez prometa i najezde turista,

u vegetarijanskom hotelu

KORINJAK u podržavajućoj energiji među tragačima poput vas –

probudite Rajskog čovjeka u sebi!

 

Cijena: 1.000 kn ( 135 € )

Fresh green smoothie macro shot20170727_192409

12_10_2017_MGasparovic-20 0