Hotel Korinjak pruža vam jedinstven odmor za oporavak fizičkog zdravlja i obnovu duhovnih vrijednosti. Da bi to bilo tako osmislili smo program koji vas vodi od karmičke dijagnostike, rješavanja tegoba od predaka, preko rođenja do sadašnjeg trenutka. Tijekom cijelog ljeta možete se opustiti uz terapeute i masaže.

Energije jedinstvenog polja koje se akumuliraju u orgonskoj komori i piramidi, te uz pomoć ozona i kisika, vaš će se organizam obnoviti i pomladiti na staničnom nivou. Uz to osigurane su svakodnevne yoga vježbe, zvučne kupke, šetnje u prirodi, vožnja brodom na otočić Rutnjak, masaže vrhunskih masera, kupanje u čistom moru te boravak u borovoj šumi koja okružuje hotel. Veliki naglasak također je i na jedinstvenoj, mediteranskoj prehrani bez konzervansa i aditiva, a na bazi sezonskog voća i povrća, maslinovog, lanenog i suncokretovog ulja, uz žitarice i orašaste plodove bez mesa, ribe i jaja.

Otkrijte inspiraciju

Njegujte svoju intuiciju

Koja vas je s razlogom dovela na ovo čarobno mjesto

Otkrijte inspiraciju
Otkrijte inspiraciju

Smješten na snažnoj energetskoj točki, hotel Korinjak prvi je hotel na Jadranu specijaliziran za holističke, individualne i grupne programe osobnog (samo) razvoja uma, tijela i duše, pod nazivom Odmor za dušu. Hotel raspolaže sa 130 ležajeva u 78 novo obnovljenih soba od kojih je većina klimatizirana, s balkonom koji gleda na more ili obližnju borovu šumicu. Za potrebe izvođenja seminara i radionica, u sklopu hotela koriste se tri dvorane, velika natkrivena terasa te tri manje prostorije za individualne tretmane. U borovom šumarku nadomak hotela i plaže smješten je kamp kapaciteta 70 mjesta, uz odvojeno sjenovito parkiralište za 80 ak vozila.

Za sve ljubitelje netaknute prirode ovo je pravi mali raj. Možete istraživati skrivene otočke uvale, kupati se kamenim plažama u sjeni tamarisa i borova ili se jednostavno pridružiti ekipi na plaži ispred hotela. Pođete li šetnicom iz središta Velog Iža uz tamarise pokraj malenog pristaništa prema lijevome rtu koji zatvara uvalu, proći ćete uz uređenu plažu i naći se u zelenilu koje okružuje hotel i kamp Korinjak, koji je dobio ime po obližnjem brdašcu.

Smješten u zelenoj oazi tišine s pogledom na more, hotel teži tek da zadovolji čovjekovu potrebu za mirom, opuštanjem i jednostavnošću bez stege koje nameću luksuz i glamur. Iako se nalazi blizu središta mjesta i uz samu gradsku plažu, tipične turističke vreve ovdje nema čak ni u špici ljetne sezone.