POVEJ, da bo volk sit in koza cela


Preveč besed, misli in bolečin ostane neizgovorjenih. Nekatere od njih nas pečejo, druge se nalagajo v predalih naših globin in občasno eksplodirajo. Če eksplodirajo navzven povzročajo rane našim najbljižjim, prijateljem, sodelavcem in rušijo odnose. Če eksplodirajo navznoter povzročajo rane naši duši in posledično našemu telesu v obliki raznih bolezni.

maxresdefault

Na delavnici bomo spoznali ključne principe delovanja in sodelovanja naše nevrologije in lingvistike. Spoznali bomo komunikacijske modele, ki dokazano pozitivno delujejo na odnose in na zdravje kot tako. Na delavnici se bomo naučili in v varnem okolju vadili učinkovite dialoge, ki pomagajo graditi in ohranjati odnose. Dialoge, ki omogočajo odnosno ekološko izražanje lastnih potreb in občutkov brez nevarnosti po rušenju odnosov.

Delavnica temelji na principih Nevrolingvističnega programiranja. Vsebuje množico dinamičnih vaj, ki omogočajo uvide in vadbo veščin na lahkoten ter igriv način. Pri raziskovanju bomo uporabljali orodje Points of You.

suzana pibernik- predavalnica Iž (002)


Cena: 6 dni (od 9:00 do 12:00) – 130€

Število udeležencev: od 10 do max. 20

Delavnica bo potekala v slovenskem jeziku.

fbt

Delavnico  vodi Suzana Pibernik, dipl. ing. računalništva in informatike, NLP trenerka, coachinja, predavateljica in šamanka stare afriške filozofije. Več let vodi  NLP treninge in druge delavnice za osebno, poslovno in duhovno rast. Kot managerka, podjetnica, predavateljica in šamanka povezuje  starodavna znanja z nevrologijo in jih smelo  umešča v ta prostor in čas.

Odlikuje jo intuitivnost, globoko razumevanje človekove narave, stalno učenje in brezmejno zaupanje v ljudi ter njihove potenciale.