Power brain fitness s Barbarom

power brain slika za web 2


6 dana Power brain fitness radionica pomoći će vam da zablistate – i to ne samo u licu, već će se vaši unutarnji organi, hormoni  i živčani sustav ohladiti. Power brain fitness ili Tao face yoga je metoda kojom treningom mišića glave pristupamo žlijezdama u glavi i posljedično njihovoj funkciji, podsvijesti, krvi i kad predisamo i mozak s time, aktiviraju se unutarnji organi. Ne treba nam nikakva oprema za treniranje.

Program radionice:

Prvog dana radionice govorit ćemo o deset pravila joge lica, naučiti osnovne vježbe, naučiti o mišićima glave i povezati dijelove lica s unutarnjim organima, te naučiti o dijagnostici lica. Taoist majstori već tisućljećima dijagnosticiraju “medicinska” stanja s lica, a i danas se lice smatra najboljim dijagnostičkim aparatom.

Drugog dana naglasak ćemo staviti na stimulaciju bubrega i podizanje energije vode kroz trening mišića lica. Prema tradiciji starih Kineza, bubreg je “ministar moći”. Slaba energija vode povećava osjećaj straha i panike i smanjuje sposubnost da pokaže hrabrost i koristi snagu volje.

Trećeg dana usredotočit ćemo se na vezu s jetrom i energiju drva. Snažna energija drva je energija vizije, fokusa, jasne vizije, kreativnosti, optimizma i samopouzdanja. Poseban naglasak bit će stavljen i na oslobađanje dijela vrata, čeljusti i ramena, koji su vezani uz jetru.

Četvrtog dana, koristit ćemo mišiće lica da treniramo srce i osvijetlimo energiju vatre u našem tijelu. Srce je odgovorno za cirkulaciju krvi po cijelom tijelu i kontrolisa izražavanje svake emocije. U ovom dijelu naglasit ćemo povezanost svih kružnih mišića na tijelo i kroz trening stimulirati spolne organe.

Petog dana, uz trening mišića glave, brinut ćemo se za našu slezenu, a time i za element zemlje. Zemaljksi sustav odgovoran je za ishranu fizičkog tijela (zamućenje prehrane), usvajanje stvari izvana i njihovu obradu. Slezena upravlja mišićnim tonusom, hirovim i metabolizmom.

Šestog dana ojačat ćemo pluća i element metala kroz šest Power Brain Fitness vježbi. Kada imamo uravnotežen element metala znamo postaviti jasne granice (ne dopuštamo da nas iskorištavaju), odlučni smo i hrabri.

 

rpt

 Na radionici ćete imati priliku identificirati funkcioniranje svojih unutarnjih organa i naučiti vježbe koje će vas najbolje podržati. Ove će vježbe ostati vaše zauvijek.

Posebno je važna snaga moždane fitnosti u trenutnim okolnostima, kada preklapamo lice i zapravo ga koristimo još manje, pokrivamo kožu i udišemo drugačiju kvalitetu zraka, a okruženi smo kolektivnim stresom. Stoga ćemo poseban naglasak staviti na svjesno disanje i hlađenje živčanog sustava tijekom treninga. Vježbe su dobrodošle za sve – bez obzira na spol i dob.


O voditeljici

rpt

Barbara Kozel, certificirana instruktorica Tao face yoge/ Power brain fitness koristeći Savine Atai & Mantak Chia metodu.

Cijena 6-dnevne radionice (3 puna sata dnevno) je 120 € i održava se na slovenskom jeziku.

Rezervacija smještaja: reception@korinjak.com

Za više informacija posjetite www.llioa.com ili na Facebook stranici https://www.facebook.com/Llioapowerbrainfitness.