Power brain fitness z Barbaro

power brain slika za web 2


6 dni delavnic Power brain fitnessa vam bo pomagalo, da zažarite – in ne samo v obraz, temveč se bodo aktivirali vaši notranji organi, hormoni in se ohladil živčni sistem. Power brain fitness oz. Tao face yoga je metoda, kjer s treningom mišic glave dostopamo do žlez v glavi in posledično njihovega delovanja, podzavesti, prekrvavimo in predihamo možgane ter aktiviramo notranje organe. Za trening ne potrebujemo nikakršnih pripomočkov.

Program delavnice:

Prvi dan delavnice bomo govorili o desetih pravilih joge obraza, se naučili osnovnih vaj, spoznali mišice glave in povezave delov obraza z notranjimi organi ter se seznanili z diagnostiko obraza. Taoistični mojstri so že tisočletja nazaj »bolezenska« stanja diagnosticirali iz obraza in še danes velja, da je obraz najboljši diagnostični aparat.

Drugi dan bomo dali poudarek na stimulacijo ledvic in dvigovanje energije vode preko treninga obraznih mišic. Po izročilu starodavnih Kitajcev so ledvica »minister moči«. Šibka energija vode poveča občutek strahu in panike ter zmanjša sposobnost pokazati pogum in uporabiti voljo.

Tretji dan se bomo osredotočili na povezavo z jetri in energijo lesa. Močna energija lesa je energija vizij, fokusa, jasnega vida, kreativnosti, optimizma in zaupanja. Poseben poudarek bomo dali tudi na sproščanje vratu, čeljustnega sklepa in ramenskega dela, ki so povezani z jetri.

Četrti dan bomo preko obraznih mišic trenirali srce in prižigali energijo ognja v našem telesu. Srce je odgovorno za kroženje krvi skozi celo telo in nadzira izražanje vsakega čustva. V tem sklopu bomo poudarili povezavo vseh krožnih mišic na telesu in s treningom stimulirali sp*lne organe.

Peti dan bomo s treningom mišic glave negovali našo vranico in s tem element zemlje. Sistem zemlje je odgovoren za prehranjevanje fizičnega telesa (motne prehranjevanja), prisvojitev stvari od zunaj in njihovega predelovanja. Vranica upravlja mišični tonus, muhavost in presnovo.

Šesti dan bomo preko šestih vaj Power brain fitnessa krepili naša pljuča in element kovine. Ko imamo uravnotežen element kovine znamo postavljati jasne meje (se ne pustimo izkoriščati), smo razsodni in pogumni.

rpt

Na delavnici boste imeli priložnost prepoznati delovanje svojih notranjih organov, ter se naučiti vaj, ki vas bodo najbolj podprle. In te vaje vam bodo ostale za zmeraj.

Še posebej pomemben je Power brain fintness v zdajšnjih okoliščinah, ko prekrivamo obraz in ga dejansko še manj uporabljamo, prekrivamo kožo in dihamo drugačno kvaliteto zraka, poleg tega pa nas obkroža kolektivni stres. Zato bomo dali pri vadbah poseben poudarek na zavedno dihanje in ohlajanje živčnega sistema. Vadbe so dobrodošle za vse – neglede na spol in starost.


O voditeljici

rptBarbara Kozel, certificirana inštruktorica Tao face yoge/ power brain fitnessa po metodi Savine Atai & Mantak Chia.

Cena 6-dnevne delavnice (3 polne ure na dan) je 120€ in je v slovenskem jeziku.

Rezervacija hotelske nastanitve: reception@korinjak.com

 

 

Več informacij najdete na www.llioa.com ali na facebook strani https://www.facebook.com/Llioapowerbrainfitness.