Screenshot_2019-03-11 Milena plut 2019 SLO - WEB
Predstavitev predavatelja

Milena Plut Podvršič, dr. med., se poleg medicinske prakse že 35 let ukvarja z alternativnimi oblikami zdravljenja, zlasti z vidika energijskih pretokov ter miselnih in čustvenih vzorcev. Svoje znanje je dopolnila z akupunkturo, refleksoterapijo, barvno terapijo, psihokibernetiko esenov, mentalno dinamiko in reiki-em. Človeku pristopa  z obeh vidikov.

Je habilitiran visokošolski učitelj in predava na Visoki šoli za storitve. Pripravlja kandidate za poklic refleksoterapevta in bioenergetika. Napisala je tudi knjigo Pot do srca.

Zdaj je njen glavni cilj približati znanja alternativne medicine čim več ljudem.

 

Delavnica: “PRIČARAJMO LJUBEZEN IN KOMUNICIRAJMO S SRCEM – ZDRAVLJENJE ODNOSOV “
Od 24.8. do 31.8.2019, Hotel Korinjak, Veli Iž, Hrvaška

Delavnica poteka na Ižu, od nedelje do petka, vsak dan po 3 – 4 ure.           

Meditacije bodo v piramidi, ki je ob hotelu, zvečer pa plesi, druženje, itd.
Možni so izleti v prelepe predele otoka.

Opis delavnice:
Dejstvo je, da naše misli ustvarjajo našo resničnost, žal pa jih naša čustva in občutki pogosto zapeljejo stran od namer naše duše; raje prisluhnemo umu, namesto, da bi spoštovali namere svojega Srca. Kako prepoznati svoje misli in kaj storiti? Misel prežeta s pozitivno namero, z ljubeznijo in željami, da bi bilo dobro za vse, mora iz Srca in potem lahko premakne cel svet. Kako to doseči? Pravzaprav je lahko zelo enostavno, če se odločimo, da bomo tako delali. Prepoznali bomo vzorce obnašanja, ki smo jih ustvarili s svojim umom, in razgradili tiste, ki smo jih pripravljeni opustiti. Vse, kar nam ne služi več, bomo odpustili in se naučili poslušati Srce. Potem se bomo odločili za nove priložnosti – skupaj bomo prav gotovo uspeli.

Spoznali bomo tri nivoje človeka: fizični, energijski in informacijski nivo. Potem pa se bomo prepustiti toku življenjske sile in vse tri nivoje povezali. Zunanje akcije (moško načelo delovanja) bomo uravnali z notranjim (žensko načelo delovanja – meditacija, molitev, zapovedovanje, …), da bosta združena v Srcu naredita veliko več kot smo bili vajeni.

Odprto Srce spreminja ves svet na bolje. Z doseganjem miru v sebi in okrog sebe zmoremo narediti čudeže. Tukaj smo zato, da ustvarjamo svet, ki je dober za vse ljudi, seveda tudi za nas. Taka Ljubezen je prava Moč v nas. Jaz sem Svetloba, jaz sem Ljubezen. Je potrebno še kaj več? Ko znamo občutiti sebe in trenutek, v katerem se nahajamo ter začnemo delovati z Ljubeznijo, potem in ne živimo več v iluziji uma.  Če želite to okusiti in uporabiti, se nam pridružite!


Veliko bomo izvedeli o sebi, o svojem energijskem sistemu (čakre in kanali), Izmerili bomo njihovo aktivnost in jih “obarvali” po izvirnih vibracijah. Tako bomo krepili tudi notranje organe, ki jih čakre oskrbujejo.

S spreminjanjem sebe bomo laže živeli, delovali in se prilagajali vsem okoliščinam, poskrbeli za svoj obstoj, duhovno rastli in živeli v blagostanju, predvsem pa bo to bistveno pripomoglo k bolj zdravim odnosom do sebe in do drugih. Zabavno bo, ker se bomo prepoznali v čisto drugačni luči, pa seveda tudi druge; kot svetlobna bitja, ki so lahko vsepovsod in za vedno.

Vaje bomo dopolnili z glasbo in plesom, z vajami dihanja, v mediticiji vezani na predavanje pa bomo stopili v svet Duše in Duha skupine. Stopili bomo v svet izven časa in prostora, v pravo Življenje, kjer je vibracija Ljubezni tista nit, ki nas vse prepleta in tista moč, ki nas dela ustvarjalne. Moč Ljubezni gore premika. S spremembo sebe pa celo lahko postanemo Ljubezen.

V stiku s svojo dušo lahko živimo sebe, upravljamo s sabo, menjamo zunanji svet in odnose z drugimi. To je pravzaprav naš glavni cilj: imeti zdrav odnos do sebe in do drugih, upravljati svoje življenje in svet okrog sebe.

Želim, da zaživimo v radosti in blagostanju!

Cena delavnice: 100 €