Odmor za um, dušu i tijelo, Hotel i kamp Korinjak, Iž, 2021.

Program: NLP FIRST STEP – Kako pomoći sebi               


6-dnevni seminar s radionicama, 10.7.-17.7.2021, 10-13 sati

Kada sam se prije nekoliko godina prvi puta susrela s NLP-em pitala sam se što je u toj tehnici toliko moćno da o njoj uče i prodavači i frizeri, bankari i profesori, noćni čuvari i fotografi, obični i neobični ljudi. Što je to što ih povezuje i zašto svi o njemu pričaju?

Nakon par godina primjene NLP-a u praksi i u razgovorima s kolegama u coachingu, ali i u drugim tehnikama iz područja osobnog i duhovnog rasta i razvoja, zaključila sam da je NLP izvrsna polazna točka za razumijevanje i harmoniju prvenstveno sebe, a nakon toga i svih ljudi koji nas okružuju te svakodnevna pomoć kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

NLP pomaže u razumijevanju, kreiranju, odlučivanju, uklanja strahove i blokade i vodi nas ka uspjehu i to onom uspjehu koji smo si sami zacrtali.

Pridružite mi se na radionici NLP FIRST STEP – Kako pomoći sebi te kroz šestodnevni seminar steknite znanja o raznim NLP alatima korisnim za osobni rast i razvoj. Njihovom svakodnevnom primjenom u privatnom i poslovnom životu moći ćete komunicirati lako, bez konflikata, s razumijevanjem i prihvaćanjem te pomoću kojih će moći lakše donositi odluke, kreirati ciljeve i krenuti putem uspjeha. Riješite se treme, povežite se s drugima, prepoznajte svoj prostor i svijet oko njega.

Radionica se sastoji od predavanja i vježbi te njihovu praktičnu primjenu. Svako predavanje koncipirano je tako da se prezentira tehnika, pojasni njezina primjena, pokaže djelovanje alata na demo subjektu te se provode grupne vježbe uz praćenje i konzultacije s predavačicom.

Nakon ove radionice moći ćete

  • lakše komunicirati sa svojom okolinom
  • iz svakog razgovora izaći s rješenjem
  • moći ćete prepoznati sebe i svoje reakcije u raznim situacijama, ukloniti stres
  • osloboditi se treme i strahova
  • donositi odluke te prepoznati svoje ciljeve i način njihove realizacije.

Program uključuje dio edukacije za NLP Praktičare te je moguć nastavak edukacije u listopadu u Zagrebu.


Predavač:    

Irina Kacian- foto

Moje ime je Irina Kacian i cijeli svoj život sam provela u edukaciji odraslih i visokom obrazovanju. Radila sam različite poslove i u svakom od njih se pojavio dio kada sam morala prenositi svoje znanje. Tijekom godina otkrila sam da se u toj ulozi najbolje osjećam, a da bi to dobro radila cjeloživotno učenje postalo je sastavni dio mog života. U edukaciji odraslih naučila sam da je uvijek jako važno prepoznati svoju publiku i svako predavanje prilagoditi onoj osobi koja u tom trenutku najmanje zna. To i još mnogo drugih saznanja dovelo me je do NLP-a koji mi je otvorio oči i potpuno novi svijet.

Ja sam NLP trener, NL Coach, Theta Healing praktičar, Wingwave Coach, praktičar Duhovnih transformacijskih principa i radim s mnogim drugim coaching tehnikama. Jako volim prenositi znanja i uživam u sreći svojih polaznika kada otkriju svoj put. Rado pružim ruku da pomognem ustati i isto tako njome mahnem na odlasku. Zahvalna sam na svom pozivu i pozivam vas da na predivnom Ižu nađete sebe i svoj put.

 

 

CIJENA: 100€ po polazniku

Prijave na edukaciju: reception@korinjak.com

Za sve dodatne informacije, molim kontaktirajte me na: info@irinakacian.com ili na tel.: +385-91-1610999.

Vidimo se!