Hotel Korinjak

Program hotela Korinjak

Trikrat na dan je organiziran prevoz s hotelskim čolnom na bližnji robinzonski, nenaseljen otoček Rutnjak, kjer lahko u miru in samoti uživate v zavetju bujne vegetacije in skritih plaž. Večerni animacijski program se lahko tudi zamenja glede na možna druga dogajanja, vremenske pogoje, voditelje, gostujoče glasbenike in druge dogodke

Svakodnevne aktivnosti programa „Odmor za dušu“

Pozdrav Soncu na hribu Korinjak (joga sonca, meditacija)
Joga, jutranje vaje
Zajtrk (samopostrežno)
Vodena meditacija v piramidi
Seminarji, delavnice ali predavanja po programu
Gong zvočna kopel *
Kosilo *
Seminarji, delavnice ali predavanja po programu
Večerja
Večerna plesna in glasbena zabava
Vsakodnevne dejavnosti so vključene v ceno, razen če ni drugače navedeno (* doplačilo)i

Park Marka Pogačnika

Ispred hotela Korinjak u listopadu 2015. godine postavljena je kiparska instalacija posvećena moru, vodi i oceanima slovenskog akademskog kipara Marka Pogačnika. Na jedanaest stupova bračkog mramora Marko Pogačnik i grupa internacionalnih umjetnika uklesala je simbole povezane s morem koji korespondiraju i u raznim su aspektima povezani s Jadranom i Planetom. Ova je kiparska postava dio većeg projekta “Geopunkturni krugovi” čiji su dijelovi već postavljeni u Kanadi, SAD, na Kanarskim otocima, u Portugalu, Češkoj, Austriji, Sloveniji, a u Hrvatskoj u Zagrebu i na Braču.

Piramida

Piramide su pretvarači i emiteri energije osnovnog polja. Energiju koju piramida skuplja fokusirana je u njenom centru točno na 1/3 središnje visine od baze – od tuda se energija širi po cijeloj piramidi. Boravak u piramidi djeluje do molekularnog nivoa na sva živa bića pa i na granitne stijene. Hranu oplemenjuje i produljuje joj trajanje. Privlači pozitivne vibracije i emitira ih u okolni prostor. Na duhovnom planu boravak u piramidi je neprocjenjiv, a u meditaciji se javlja mogućnost uvida. Iz ovih razloga odlučili smo izgraditi 14 metara visoku piramidu na hotelskom zemljištu te omogućiti našim gostima iscjeljujući i meditativan boravak u piramidi. Svaki dan u 10:00 možete se pridružiti vođenoj meditaciji unutar naše piramide, a za sve goste piramida je otvorena cijeli dan za individualne meditacije i relaksacije.

Izleti

Hotelskom barkom svaki dan u tri termina osiguran je prijevoz na obližnji robinzonski, nenaseljeni otočić Rutnjak gdje možete u miru i osami uživati u blagodatima bujne vegetacije i skrovitih plaža daleko od tipičnih turističkih gužvi.Cijena povratne karte je 20 kuna. Jednom tjedno organizira se cjelodnevni izlet na skrivene plaže otoka Iža. Putuje se natkrivenim brodom do teško dostupnih uvala i lučica gdje se posjetitelji mogu kupati i uživati uz muziku i dobro vino. Predviđeni polazak je oko 13 sati, a povratak prije večere oko 18 sati. Cijena izleta je 150 kuna.