Hotel Korinjak

Program hotela Korinjak

Tijekom cijelog ljeta odvijati će se program koji će u potpunosti osnažiti vaše tijelo i duh te osigurati vam cjelovit psihofizički oporavak te vas pripremiti za velike promjene koje dolaze. Odmor za dušu - program koji se održava već 17 godina! Hotelskom barkom svaki dan u tri termina osiguran je prijevoz na obližnji robinzonski, nenaseljeni otočić Rutnjak gdje možete u miru i osami uživati u blagodatima bujne vegetacije i skrovitih plaža.Večernji animacijski program može se mijenjati obzirom na druga događanja, vremenske uvjete, voditelje, gostujuće glazbenike i ostale. Svakako ćemo vas nastojati zabaviti i potaknuti da i vi sami pokažete svoje talente, te sudjelujte u širenju dobrih vibracija. Prema potrebi bit će organizirana i animacija za djecu.

Svakodnevne aktivnosti programa “Odmor za dušu“

05:00 - 07:00 Pozdrav Suncu na brdu Korinjak (yoga sunca)
07:00 - 08:00 Jutarnje Yoga vježbe
08:00 - 09:00 Doručak (samoposluživanje)
10:00 - 10:30 Vođena meditacija - „vježbe“ svjesnosti
12:00 - 13:00 Gong kupka*
10:00 - 13:00 Seminari, radionice, predavanja prema programu*
13:00 - 14:00 Ručak*
15:00 - 18:00 Seminari, radionice, predavanja prema programu*
19:00 - 20:30 Večera (samoposluživanje)
21:30 - 23:00 Večernji animacijski program: ples, pjesma, svirka, poezija, filmovi

Park Marka Pogačnika

Ispred hotela Korinjak u listopadu 2015. godine postavljena je kiparska instalacija posvećena moru, vodi i oceanima slovenskog akademskog kipara Marka Pogačnika. Na jedanaest stupova bračkog mramora Marko Pogačnik i grupa internacionalnih umjetnika uklesala je simbole povezane s morem koji korespondiraju i u raznim su aspektima povezani s Jadranom i Planetom. Ova je kiparska postava dio većeg projekta “Geopunkturni krugovi” čiji su dijelovi već postavljeni u Kanadi, SAD, na Kanarskim otocima, u Portugalu, Češkoj, Austriji, Sloveniji, a u Hrvatskoj u Zagrebu i na Braču.
Program
Program
Program
Program

Piramida

Piramide su pretvarači i emiteri energije osnovnog polja. Energiju koju piramida skuplja fokusirana je u njenom centru točno na 1/3 središnje visine od baze – od tuda se energija širi po cijeloj piramidi. Boravak u piramidi djeluje do molekularnog nivoa na sva živa bića pa i na granitne stijene. Hranu oplemenjuje i produljuje joj trajanje. Privlači pozitivne vibracije i emitira ih u okolni prostor. Na duhovnom planu boravak u piramidi je neprocjenjiv, a u meditaciji se javlja mogućnost uvida. Iz ovih razloga odlučili smo izgraditi 14 metara visoku piramidu na hotelskom zemljištu te omogućiti našim gostima iscjeljujući i meditativan boravak u piramidi. Svaki dan u 10:00 možete se pridružiti vođenoj meditaciji unutar naše piramide, a za sve goste piramida je otvorena cijeli dan za individualne meditacije i relaksacije.
Program

Izleti

Hotelskom barkom svaki dan u tri termina osiguran je prijevoz na obližnji robinzonski, nenaseljeni otočić Rutnjak gdje možete u miru i osami uživati u blagodatima bujne vegetacije i skrovitih plaža daleko od tipičnih turističkih gužvi.Cijena povratne karte je 20 kuna. Jednom tjedno organizira se cjelodnevni izlet na skrivene plaže otoka Iža. Putuje se natkrivenim brodom do teško dostupnih uvala i lučica gdje se posjetitelji mogu kupati i uživati uz muziku i dobro vino. Predviđeni polazak je oko 13 sati, a povratak prije večere oko 18 sati. Cijena izleta je 150 kuna.
Program