Program hotela Korinjak

Tijekom cijelog ljeta odvijati će se program koji će u potpunosti osnažiti Vaše tijelo i duh, osigurati vam cjelovit psihofizički oporavak te vas pripremiti za velike promjene koje dolaze. Odmor za dušu je naziv programa koji se održava već dugi niz godina! Hotelskom barkom omogućen je prijevoz na obližnji robinzonski, nenaseljeni otočić Rutnjak gdje možete u miru i osami uživati u blagodatima bujne vegetacije i skrovitih plaža. Večernji animacijski program može se mijenjati obzirom na druga događanja, vremenske uvjete, voditelje, gostujuće glazbenike i ostale. Svakako ćemo vas nastojati zabaviti i potaknuti da i vi sami pokažete svoje talente, te sudjelujte u širenju dobrih vibracija.

Odmor za dušu

Aktivnosti programa Odmor za dušu

*aktivnosti za koje je potrebna nadoplata označene su *

Meditativna šetnja na brdo Korinjak, pozdrav Suncu uz svitanje (joga sunca)
Pozdrav Suncu počinje u zoru, vođenim penjanjem u tišini na brdo Korinjak, gdje se na 168 m nadmorske visine, u meditaciji dočekuje izlazak Sunca. Na samom vrhu brda prakticira se gledanje u Sunce, te se na taj način unosi čista energija u tijelo.

Jutarnja joga, vježbe u prirodi
Kroz položaje tijela (asane) razgibat ćete se, a da se pritom ne iscrpite; vježbe disanja (pranayama) pročistit će vaše tijelo i um i ispuniti vas novom vitalnošću; vođena relaksacija pomoći će vam da se potpuno opustite i uspostavite kontakt sa samim sobom.

Vođena meditacija
Meditacija je tehnika pomoću koje pažnju iz vanjskog svijeta okrećemo prema unutarnjem, te kao takva predstavlja alat za postizanje mira i ravnoteže.

Doručak (samoposluživanje)

Seminari i radionice *

Ručak *

Gong kupka * 2 termina dnevno

Izlet brodićem na otočić Rutnjak *

Radionice sviranja djembi *

Večera (samoposluživanje)

Večernji animacijski program: ples, pjesma, svirka, poezija, filmovi
Večernje plesne, pjevne i glazbene animacije sigurno će doprinijeti radosnom povezivanju, druženju i veselju tijekom vašeg Odmora za dušu. Osmijeh je lijek za našu dušu i dio iscjeljenja našeg uma, a upoznavanje novih ljudi otvara naš pogled, misao i srce.