„JA JESAM“  ; „JA SEM“

Probudite neiscrpnu unutarnju moć samoiscjeljenja

 

U uvodnom dijelu sedmodnevne radionice, podsjećam Vas da naše tijelo nije nipošto samo fizičko tijelo, ono je i fizičko i psihičko i duhovno. Zato ljudima uvijek kažem, neka najprije fizičko tijelo bude očišćeno od svih otrova, um neka bude rasterećen svake vrste smeća i otpada misli, neka duša bude slobodna od svih ovisnosti,vezanosti, idealizacija lažnog Ja, jer samo tako stižete do svog izvora. Kada ste u centru, nema više ega i sam izvor vašeg postojanja počinje funkcionirati. Tada ste Vi samo provodnik, a kozmos počinje strujati kroz Vas i davati Vam onoliko energije koliko je potrebno da biste iscijelili sve svoje stanice i tkiva. Kad uspijete postići prazninu uma, otvarate svoj srčani centar i tada poteče silna energija, volim reći , događa se kozmička ljubav – a tada ne možete biti bolesni.

Moja vlastita metoda samoiscjeljivanja vodi Vas upravo u to stanje. Ne liječim Vas ja ,već vaše istinsko „ja“,taj mali kvant kozmičke svijesti, koji nosi u sebi sva znanja, mudrosti i moći svemira, kao iscjeliteljsku snagu i moć.

 

Cijena:100 €

 

Voditeljica: Dr.sc.Nevenka Šolajić-Božičević je doktor medicinskih znanosti,holistički terapeut i kozmobiolog. Čitav svoj radni vijek radila je kao znanstveni istraživač i nastavnik u Školi nar.zdr.»A.Štampar», Zdravstvenom Veleučilištu i Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Stekla je doktorat medicinskih znanosti iz područja farmacije te objavila velik broj stručnih i znanstvenih radova. Prije otprilike 20 godina započinje učenja i istraživanja Kozmobiologije služeći se u početku metodom oca kozmobiologije dr.Reinholda Ebertina. Otkriva nove neslućene mogućnosti ranog otkrivanja kao i liječenja brojnih bolesti iz nesvjesnog. Prolazi i sama  školu duhovnog samorazvoja, služeći se duhovnom literaturom i praktičnim spiritualnim vježbama. Na tom putu susreće brojne velike učitelje od kojih prima dragocjena znanja. Utemeljila je Udrugu za promicanje holističkog zdravlja čovjeka u Zagrebu i više godina primjenjuje Program koji je usmjeren na pozitivnu transformaciju ličnosti i postizanje cjelovitog zdravlja. Kroz znanstvene uvide i spiritualne mudrosti uspostavila je vlastitu integralnu metodu samoiscjeljivanja koju primjenjuje u prevenciji i liječenju brojnih bolesti.

Danas radi vrlo aktivno kao holistički terapeut i kozmobiolog. Za analize karte rođenja ili grupni rad za postizanje hol.zdravlja možete autoricu kontaktirati na: nevenka.solajic@xnet.hr