RECITE na pravi način


Previše riječi, misli i boli ostaje neizgovoreno. Neki nas spaljuju, drugi se gomilaju u ladicama naših dubina i povremeno eksplodiraju. Ako eksplodiraju prema vani, nanose rane našim voljenima, prijateljima, suradnicima i uništavaju veze. Ako eksplodiraju prema unutra, nanose nam rane na duši, a posljedično i na tijelu u obliku raznih bolesti.

Na radionici ćemo naučiti o ključnim principima djelovanja i suradnje naše neurologije i lingvistike. Upoznat ćemo komunikacijske modele za koje je dokazano, da imaju pozitivan učinak na odnose i na zdravlje. Na radionici ćemo naučiti i vježbati učinkovite dijaloge u sigurnom okruženju kako bismo pomogli u izgradnji i održavanju odnosa. Dijalozi koji omogućuju izražavaje vlastitih potreba i osjećanja  bez opasnosti od uništavanja odnosa.

Radionica temelji na principima neurolingvističkog programiranja. Sadrži mnoštvo dinamičnih vježbi koje omogućuju uvide i vježbanje vještina na lak i razigran način. U našem istraživanju koristit čemo alat Points of You.

suzana pibernik- predavalnica Iž (002)


Cijena: 6 dana (od 9:00 do 12:00) – 130 €

Broj sudionika: od 10 do max. 20

Radionica će se održati na slovenskom jeziku.

fbt

Radionicu vodi Suzana Pibernik, dipl. ing. informatike, NLp trener, trener, predavač i šaman drevne afričke filozofije. Već dugi niz godina vodi NLP treninge i druge radionice za osobni, poslovni i duhovni rast. Kao menadžer, poduzetnik, predavač i šaman, ona drevno znanje povezuje s neurologijom i smjelo ga smješta u ovaj prostor i vrijeme.

Karakterizira ju intuicija, duboko razumijevanje ljudske prirode, stalno učenje i bezgranično povjerenje u ljude i njihove potencijale.