Hotel Korinjak

 

1

Retreat ili obnavljanje puno je više od samog odmora. Tajna uspješnog i moćnog retreata, obnavljanja Tijela i Duše je sinergija kvalitetnog programa, osobe koja lako prenosi svoja znanja, grupe i mjesta gdje se susret odvija.

Jer i mjesta, baš poput ljudi, mogu biti manje ili više energetski ugodna i podržavati procese transformacije i usvajanja novih znanja.

 Iž, čudesno miran otok netaknute prirode, bez turističke gužve i prometa, okupan čistim morem savršena je oaza za duboka iskustva kojima je cilj povezivanje sa sobom i pokretanja pozitivnih promjena. U samom srcu otoka, u mjestu Veli Iž, na moćnoj energetskoj točci smjestio se hotel Korinjak. U potpunosti vegetarijanski hotel i prvi takav na našoj obali, specijaliziran je za grupne i osobne programe razvoja uma, tijela i duše. Već više od 18 godina u njega pristižu duhovni tragači, učitelji i majstori iz cijelog svijeta, ljudi povezani namjerom rasta i otkrivanja puno više od same svakodnevice života. I sve ćete to zasigurno osjetiti kročivši na ovo mjesto. Uz lokaciju, tehničke pogodnosti, smještajne kapacitete, dvorane i terase pogodne za razne vrste aktivnosti, kulinarsku ponudu i susretljivo osoblje, hotel Korinjak je mjesto autentičnog ugođaja, topline i intimnosti. Doživljaj zaokružuju mir i zelenilo, prekrasne uvale i plaža u sjeni borove šume. Ovo je poseban univerzum, savršen za specijalno kreirane programe trenera, terapeuta, voditelja tehnika osobnog razvoja, life coacheve i sve one koji svoja znanja i iskustva žele podijeliti s drugima.

Pozivamo sve zainteresirane da se za više informacija jave na e-mail: info@korinjak.com

 

 

73146649_2475624012521397_8156038690607464448_o[1]

Hotel Korinjak ponosni je nositelj priznanja Sensa loves wellbeing – za proizvode i usluge koji donose zdravlje i zadovoljstvo kroz opuštajuće rituale. Izborom SensaLoves, objedinjeni su najbolji proizvodi i usluge prema odabiru magazina Sensa za 2019. godinu.

 

 

 

Iz-154