Seminar za yoga učitelje – Jadranko Miklec

Tema seminara je na razini razumijevanja i iskustva yoge navedenih u klasičnim tekstovima o yogi, utvrditi temelje ispravne yoga vježbe (asana, pranayama, meditacija) te detaljan pristup yoga terapiji. Stoga je tečaj jednako važan za praktikante yoge, polaznike tečaja za yoga učitelje i yoga učitelje. Naučiti ćemo kako tijekom vježbi asana ukljućiti svih pet vayua (prana, udana, samana, apana, vyana) te ostvariti pročišćavajući i terapijki učinak na duh i tijelo. Posebno ćemo detaljno razmotriti strukturu i praktićnu primjenu Hatha Yoga Pradipike i Ayurvede u yoga trapiji. Također ćemo detaljno učiti Kumbhaka pranayame. Svi sudionici tečaja dobiti će diplomu o 50 sati završene edukacije koja se priznaje od Europske Yoga Federacije kao dio 600-satne obuke za yoga učitelja.

Cijena punog pansiona za tjedan dana iznosi 265,00, a cijena tečaja iznosi 200,00 eura i plaća se voditelju tečaja Jadranku Miklecu po dolasku.

Voditelj tečaja je Yogacharya Jadranko Miklec: dopredsjednik Europske Yoga Federacije. Učitelj transcendentalne meditacije i Maharishijeve Vedske znanosti. Učitelj Znanosti vedske yoge, međunarodni glavni tajnik Svjetske akademije za ayurvedu i Vanaushadi Bhishagacharya (stručnjak za ljekovito bilje)