Dođite na Sensa Yoga Reconnect Retreat na otok Iž!

 

otvor vikend
Suočeni sa svim ovogodišnjim izazovima, možda više nego ikad prije trebamo obnavljanje i podršku. Daleko od užurbanosti svijeta možemo se lakše približiti sebi. U mirnom i sigurnom okruženju otoka Iža, te uz pomno osmišljen program yoge, možemo se ponovo povezati s vlastitim tijelom, pravom naravi svog bića. Jedinstveni Sensa Yoga Reconnect Retreat pod vodstvom učiteljice joge Senke Ljubić održat će se 18. – 20. rujna 2020., na otoku Ižu, u hotelu Korinjak.

Bit će to vikend koji budi energiju, životnu radost, svježinu i jasnoću, povezivanje s našim stvarnim potrebama i željama, mjesto na kojemu imamo priliku upoznati sebe i svoje tijelo u mirnom i podržavajućem okruženju. Pridružite nam se sami ili u društvu dragih osoba, na posebnome mjestu, daleko od svijeta, a blizu sebi.

Voditeljica retreata Senka Ljubić, učiteljica joge i dugogodišnja suradnica Sense za kraj ljeta na Ižu pripremila je bogat program. Uz vježbanje asana na satovima tradicionalne hatha yoge te malo dinamičnijim satovima vinyasa flow yoge, polaznici će moći uživati u “aromatičnom” yin yoga satu, na kojem ćemo vježbanje asana obogatiti eteričnim uljima posebno odabranim za svaku pojedinu čakru. Meditacijska šetnja u predivnoj prirodi Iža uz more, u ozračju sutona, pročistit će um i osnažiti nas svojom ljepotom, a tu je i vođena meditacija te vježbe disanja. Polaznici Reconnect yoga retreata moći će uživati i u Yoga nidri uz poseban dodatak prakse zahvalnosti i puštanja, te uvijek veseloj i korisnoj Yogi za lice.

U hotelu Korinjak tijekom Sensa Yoga Reconnect Retreata svi polaznici će se posebno osvježiti uz vegetarijansku prehranu, te zvučnu terapiju gongovima.

 

Informacije i rezervacije: sensa@adriamedia.hr ili 091 6500713
Tijekom održavanja Sensa Yoga Reconnect Retreata organizator će se pridržavati sigurnosnih uputa i pravila koja nalaže HZJZ-a i Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.

 

UPLATA I REZERVACIJE:

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi 1390 kn.

Za sve rane uplate do 25. kolovoza odobrava se popust od 5 %.

Članovi Sensa kluba imaju pravo na dodatnih 10 % popusta.

Nadoplata za jednokrevetnu sobu je 199 kuna.

Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i plaća se po dolasku u hotel Korinjak.

Prijevoz na relaciji Zagreb-Iž-Zagreb nije uračunat u cijenu.
*Organizator projekta SENSA YOGA RECONNECT RETREAT zadržava pravo izmjena u programu.