ZAŽIVETI V SRCU S SVOJIMI KORENINAMI –  SISTEMSKE POSTAVITVE Z NATAŠO ČEBULJ

Hotel Korinjak, Veli Iž, Otok Iž Hrvaška, 21. – 28. 8. 2021

Vabljeni, da se odpremo zdravju in sreči z izjemno močjo sistemskega fenomenološkega pristopa.

SPREHOD V POLJU – ZDRAVJA TELESA, UMA IN LASTNE DUŠE, DRUŽINE, DOMOVINE, POKLICA, ORGANIZACIJ

KAJ SO TO SISTEMSKE POSTAVITVE?

Sistemske postavitve nas pripeljejo do večje ozaveščenosti in odgovornost, da sprejmemo nove izzive, ki jih od nas zahteva naša prisotnost na Zemlji. S sistemsko postavitvijo lahko presežemo karmične vzorce naših življenj ter izkusimo te izzive z večjo močjo in rastjo. To nam omogoči, da smo v sedanjosti v toku življenja, da lahko ljubimo in smo ljubljeni. Pridemo do ozaveščenosti brez posebnega namena in notranjega boja, kar vodi do ravnovesja med čustveno, mentalno, telesno in duhovno energijo. Udeleženci bodo na lastnih izkušnjah spoznali  sistemske postavitve.

Bert Hellinger je s Postavitvijo družine osvetlil, kar razkriva polje duha družinskega sistema. Prišel je do tega, da imajo “pretekli spomini duha” poseben pomen v sferi družinskega polja. Na svoji poti celostnega zdravljenja travme posameznika, družine ali skupnosti, telo pride do nepričakovanih rešitev po premagovanju čustev. Velikokrat, na različne načine ljudje naletimo na “čudne” sile, ki presegajo naše sposobnosti, da bi zaznavali vse, kar je “duh”, ki se pokaže nevidno. Nataša Čebulj je vodena, da sistemsko polje družine poveže in razširi z rekonstrukcijo večplastnega duha s posebnimi sistemskimi postavitvami, ki nas pripelje čez polje »družinskega duha« in nam omogočijo povezave

Poletni teden s sistemskimi postavitvami je namenjen vsem, ki:

* želite spoznati ali poglobiti razumevanje fenomenološkega pristopa Sistemskih postavitev (družinski, poslovnih, rekostruktivnih in postavitev 5 elementov),

* se zavedate pomena lastnega zdravja in si želite le-to zase, za svoje najdražje, za svojo družino, za svoje podjetje in zaposlene, čutite, da je za vašimi težavami nekaj, kar ne morete doseči le z umom.

Teden dni nege in sprostitve na poti k vitalnosti
Cel teden boste vključeni v različne vrste delavnic sistemskih postavitev kot udeleženec, klient ali predstavnik. Lahko boste postavili svojo temo, vprašanje, namen, želje in cilje. Doživite lahko posebna izkustva, kako spoznati sebe v globino duše v polju sistemske energije in duhovne zavesti, ki služi življenjski sreči in uspehu.

 

Teme:

Sprehod po “polju” družine:

 • Kaj nas v družini loči in kaj nas povezuje?
 • Starševstvo: oče,  mama, sin, hči
 • Bratje odnosi bratje sestre med seboj

Sprehod po “polju” zdravja in bolezni

 • poslanstvo in sporočilo bolezni in simptomov
 • čustva in bolezni
 • pet elementov in zdravje
 • izvor bolezni – ljubezni: telo, duša, družina, spomini prejšnjih sistemov

Sprehod po “polju” sreče in uspeha

 •  domovina, dediščina
 • uspeh in sreča
 • delovanje in služenje

Sprehod po “polju” duše

 • zaživeti v notranjem prostoru duše
 • zavedanje duše in telesa
 • spomini na življenja in paralelni svetovi
 • Gaja in njena bit, bit moje duše

Sproščenost pri delu na sebi se vsakogar dotakne, mnogim udeležencem pa tudi omogoči preobrat v mišljenju in delovanju, ki vodi v nove vzorce zdravega in srečnega življenja. Spremeni naš pogled na dobro in slabo, na krive in nedolžne in zavemo se svojih lastnih mej in omejitev. Novi uvidi nam omogočijo življenje, ki temelji na sprejemanju, spoštovanju, ljubezni in prevzemanju odgovornosti za svoje korake.

KDAJ?     

od 21. do 28. avgusta 2021 –  (od 21. do 28. avgusta 2021 od 9.30 do 12.30 ure)

 

KJE?     

Hotel Korinjak, Veli Iž , http://korinjak.com/cenik-slo/

 

 

KDO DELAVNICO VODI?

Nataša Čebulj slikaNataša Čebulj je na osebnem področju hči, sestra, mama, partnerka, babica in prijateljica. Po izobrazbi je univ. dipl. pedagog andragog in prof. umet. zgodovine, s strokovnim izpitom na področju svetovalnega dela in izobraževanja, certificiran NLP-coach, članica slovenskega društva moderatorjev in licenčni moderator sistemskih postavitev Hellinger Sciencie. Pridobila je tudi mednarodni certifikat za kvalificiranega SDI (Strength Deployment Inventory) uporabnika. S sistemskimi postavitvami se je srečala že leta 2002 in jih samostojno moderira od leta 2008, ko je prejela certifikat Hellinger Sciencie. V letu 2013 je prejela tudi certifikat Inštituta Berta Hellingerja na Nizozemskem za trenerja za moderatorje organizacijskih postavitev in certifikat Carole Castillo za moderatorko rekonstruktivnih postavitev, ki vodi Inštitut Berta Hellingerja v Venezueli. Od 2009 članica Hellinger Sciencie in certificirana po Hellinger LebenSchule. Leta 2014 je ustanovila prvi Inštitut za sistemske postavitve v Sloveniji, ki je tudi edini, ki usposablja moderatorje za organizacijske in družinske postavitve po metodi Berta Hellingerja v Sloveniji. Od leta 2014 je članica ISCA (International Systemic Constellations Association). Poslovno ima že več kot 30 let delovnih izkušenj. Ključne delovne izkušnje je pridobivala več kot 18 let v gospodarstvu, kjer je začela kot kadrovski strokovnjak na področju razvoja kadrov v večjem mednarodnem slovenskem podjetju Lek. Tam se je srečevala z velikimi strokovnimi izzivi. Uspešno je vodila področje razvoja in izobraževanja zaposlenih ter uveljavljala svojo vlogo vodje, svetovalke in coacha managerja. Kariero je nadaljevala kot strokovnjakinja  za razvoj kadrov in organizacije ter kot vodja projektov za področje plačnega sistema, organizacijske klime, kulture in letne pogovore v Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Hkrati že več kot 15 let deluje kot trener, coach, sistemski moderator in svetovalec vodjem in timom na področju vodenja, timskega dela, komunikacije, mentorstva, upravljanja znanja ter prenove procesov. Leta 2006 je začela treninge izvajati v okviru svojega podjetja KUMI. Svoje znanje kontinuirano dopolnjuje pri domačih in mednarodnih strokovnjakih, kot so Bert Hellinger, Maria Sophie Hellinger, Matej Škufca, Marko Pogačnik, Jan Jakob Stam, Bibi Schreuder, Vedran Kraljeta, Carola Castillo, Claude Rosselet, Georg Senoner, Christine Blumenstein- Essen, Carl Peter Strommer, Gerhard Walper, Tom Best, Tatjana Dragovič, Alenka Vidrih, Kurt Andersen, Dušan Donko, Vlado Ilić, Reinald Schiestel, Dan Brule, Dirk Oellibrandt in ostali. Je specializantka umetnostne terapije na Pedagoški fakulteti v Ljubljani in že več kot 5 let intenzivno izvaja delavnice umetnostne terapije z otroki in mladino s posebnimi potrebami.

Več: https://sistemske-postavitve.com/ekipa/natasa-cebulj/

 

KDO SE JE LAHKO UDELEŽI?

– delavnice se lahko udeležijo vsi, ki so polnoletni in želijo delati na sebi. Lahko tudi najstniki, če so v spremstvu staršev.

JEZIK: slovensko in hrvaško

PRIJAVE IN KOTIZACIJA DELAVNICE:

Prijavite se preko spletnega obrazca na naši strani:

Kotizacija:

 • za teden dni 150,00 EUR, za strokovne člane Inštituta za sistemske postavitve 110,00 EUR

Cena vključuje:

 • tedensko udeležbo od 9.30 do 12.30 ure na delavnicah sistemskih postavitev, vsi udeleženci bodo imeli možnost svoje osebne postavitve.

Nastanitev

 • Za namestitev kontaktirajte Hotel Korinjak; email: reception@korinjak.com, mob. 00385 95 372 00 24;
  tel: 00385-(0)23-277-064; http://korinjak.com/kontakt-slo/

 

http://korinjak.com/cenik-slo/

Prevoz na Iž

 • Ta prevoz na otok IŽ kontaktirajte MIRTTOURS Peter Mirt s.p.: prevozi@mirttours.si, mob.: +386 51 645 795 (8-16 radni dani)

Vozi vse sobote od 26.06.2021 – 04.09.2021, te dva dodatna dneva 18.06.2021, 9.09.2021

 

Prijava, informacije in vprašanja do 1. avgusta 2021.

Po prijavi na e-mail prejmete podrobnejši prijavni obrazec, izjavo in program.

Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate:

sistemske.postavitve@gmail.com, 00 386 41 975 008