Želite si priuštiti aktivan odmor i iscjeljenje duše i tijela?

Pridružite nam se na duhovnom putovanju na kojem ćete pomoću vlastite zemljopisne karte proći stazom svog života i spoznati arhitekturu svoje duše.

Dođite i putujte s nama na ovom prekrasnom  otoku s pravom nazvanom „otok za dušu“  u kojem kao da je vrijeme stalo kako bi nam dozvolilo da lakše proputujemo kroz sebe da bi dobili odgovor tko smo i gdje smo krenuli.

Uz svakodnevne zvukove netaknute prirode, mirise mora i začinskog bilja te uz vegeterijansku prehranu bez aditiva i konzervansa lakše privlačimo našu pozornost prema unutra i postajemo svjesniji vlastitog iskustva.

Pridružite nam se na putovanje kojim ćete ponovno otkriti sebe i biti u mogućnosti promijeniti se i iscijeliti.

Svakodnevnom jutarnjom i večernjom jogom, vježbama disanja, meditacijom te predavanjima produbit ćemo svoje znanje o sebi, naučit procijenit trenutno stanje i kako se dovesti u balans što će nam omogućiti da se nakon ovog putovanja vratimo u svoj život s manjom napetošću i s malo više užitka.

IMG_0773

O voditeljici:

Štefica Vlahov je vježbala po raznim sustavima od Zen Yoge, Ashtanga yoge, Yoge u svakodnevnom životu , Power yoge, Vinyasa yoge do tradicionalne Vedske yoge, najjednostavnije yoge koja nije dio ikakve religije ili opredijeljenosti. To je i bio razlog što je i sama odlučila učiti i podučavati baš tu vrstu yoge. Yogu podučava u svom studiju za yogu  i u školi za cjeloživotno obrazovanje Magistra, kao osnovni predmet za voditelje yoge i pilatesa. Uz to je certificirani voditelj yoge i pilatesa, meditacije i psihofizičke relaksacije, te ovjereni Yoga Instructor and Tehnician Certificate of European Yoga Federation.   Vježbanjem tradicionalne yoge koje djeluju na zdravlje duha i tijela koristi marma terapiju i Thai yoga masažu.

 

Cijena tjedne radionice: 100 €