Hotel Korinjak

Orgonska komora i terapija kisikom
Alternativni način liječenja jedinstven u cijeloj Hrvatskoj! Unutar orgonske komore stvara se jako vribacijsko polje koje iscjeljuje i obnavlja stanice organizma. Tretman traje sat vremena i direktno utječe na imunološki sustav i raspoloženje, a već pri prvom tretmanu uspostavlja se ravnoteža na energestkom, mentalnom i duhovnom nivou. Kod težih oboljenja preporuča se terapija od pet uzastopnih tretmana kako bi tijelo ojačalo i na potpuno prirodan način pobijedilo bolest. Terpija kisikom traje 30 minuta, a čisti kisik udiše se za vrijeme ležanja u orgonskoj komori. Kisik pomaže prehraniti mozak i mišiće te pospješuje rad srca, također bistri um, obavlja detoksikaciju tjela i puni tijelo energijom.
Osobitno pomaže osobama oboljelima od raka, kroničkih bolesti te osobama koje se oporavlja nakon operacija i kemoterapije.

Ozonska komora
Terapija ozonom traje 30 minuta, a za to vrijeme ozon potiče proizvodnju crvenih krvnih stanica čime omogućuje veliku koncetraciju kisika u krvi dugo vremena po završetku terapije. Napada viruse direktno, ciljajući njihovu "reproduktivnu" strukturu. Ujedno napada i zaražene stanice koje pod teretom bolesti nemaju toliki antioksidativni potencijal te ih tako uništava. Tretman je izrazito ugodan jer podjeća na vrijeme provedeno u saunu. Topla para otvara pore tijele, a zatim se lagano ispušta ozon kojim se tijelo hrani i pobjeđuje bolesti.

Terapija orgonom i ozonom
Terapija orgonom i ozonom
Terapija orgonom i ozonom