Hotel Korinjak

Posebnost hotela in kampa Korinjak je vegetarijanska prehrana (brez mesa, ribe in jajca), pripravimo vsak dan na sredozemski podlagi s svežimi sestavinami, brez konzervansov in aditivov. Osnova uravnotežene prehrane je sestavljen iz žita, testenine, oreški, veliko sezonske zelenjave in sadja z zdravilnih rastlin nabranih na otoku. V naši kuhinji vsak dan pečemo in dve vrsti kruha in različnih sladic.

Veganska prehrana zmanjšuje tveganje za bolezni srca, nekaterih oblikah raka, kapi, revmatoidnega artritisa, ledvičnih kamnov, visok krvni tlak, astme in alergij. Med gosti bivanje hotel ponuja brezplačen čaj mediteranskih zelišč nabral na otoku. V Snack bar na plaži si lahko osvežite sladkarije, pijače in majhnih preprostih obrokov čez dan in zvečer. Letos bodo štirje izkušeni veggie kuhar se zaračunajo na vaš okus in uživajo prednosti, ki jih to posebno mesto pod soncem.

Zajtrk in večerja so vključeni v ceno polpenziona in so na voljo v samopostrežni restavraciji v hotelu, kjer je uporaba storitev s hrano, in gostom kampa. Kosilo je brezplačna, lahko pripravimo v skladu z napovedjo, kot tudi zeleni smoothie recepti, ki ga slavni Victoria Boutenko.

Prehrana
Prehrana