Yin – yang yoga tjedan – Ivana Crnčić i Andrija Bosanac-Schroetter

Slika Ivana i Andrija

U ovom ćemo se tjednu baviti balansiranjem yin i yang energija te polaganim i suptilnim dovođenjem tijela i uma u ravnotežu. Kombinacijom aktivnijih yang yoga satova i nježnijih yin yoga satova posvetit ćemo se tijelu kroz 2 različita pristupa i dati mu na fizičkoj razini upravo ono što mu treba; snagu kroz vinyasa satove i dragon dance sekvencu te nježnost i fleksibilnost kroz različite slijedove opuštajućih asana u kojima se zadržavamo duže.

Yoga praksa bit će nadopunjena opuštajućim tretiranjem lica samomasažama, yogom za lice i konstelacijskim radom. Tri puta ćemo se u toku tjedna posvetiti konstelacijskim postavkama i kratkim vježbicama kojima ćemo se dodatno poticati na nove korake prema ravnoteži i jasnoći.

U kombinaciji s divnom prirodom i ponudom samog hotela, cilj nam je da se svaki polaznik našeg programa u svoj dom vrati opušteniji, odmorniji i zadovoljan postignutim na fizičkoj i ostalim razinama.

Voditelji: Ivana Crnčić certificirana je učiteljica yoge (Gaia Yoga 200, Yin Yoga 100, Facial Yoga, Prenatal&Postnatal Yoga, Kids&Family Yoga) i voditeljica Sistemskih konstelacija. Živi u Zagrebu gdje vodi satove u nekoliko yoga studija, a organizira radionice i odmore u cijeloj regiji.

Andrija Bosanac-Schroetter je certificirani yoga učitelj (Gaia Yoga RYT 200, Yin Yoga RYT 600), vodi satove yin/yang yoge u brojnim yoga studijima i drži radionice yin yoge i dragon dancea.

Cijena :150 €