Po definiciji Svetovne zdravstvene organizacije zdravje ni le odsotnost bolezni, ampak fizično in socialno blagostanje. A v kakšni meri lahko na to dejansko vplivamo? Astrologi namreč zatrjujejo, da je linija usode določena vnaprej, s tem pa se nenazadnje strinja tudi znanost, ki v teoriji kaosa pravi, da so fraktalni vzorci naših življenj vnaprej znani. Številni avtorji ki vedo, da življenjske dogodke privlačimo s tistim, kar je v nas, menijo, da lahko svoja življenja spremenimo s pozitivnim razmišljanjem, vendar pa so vsebine, ki generirajo življenjske dogodke na podzavestni in ne na zavestni ravni, zato niti pozitivno razmišljanje ne daje rezultatov, kakršne obljubljajo. Seveda pa to ne pomeni, da na tok svojih življenj oziroma zdravje in blagostanje ne moremo korenito vplivati. Če namreč poznamo mehanizme, ki nas zadržujejo v vnaprej znanih življenjskih linijah in načine, kako jih lahko obidemo oziroma izničimo, postanemo zavesten kreator lastnega življenja.

Seminar Zavestno kreiranje dogodkov vsebuje načine odkrivanja in čiščenja podzavestnih prepričanj, ki nas zadržujejo v neželenih življenjskih razmerah in tehnike spreminjanja osebne vibracije, na osnovi katere začnemo v življenja privlačiti konstruktivne vsebine. Poleg številnih energijskih vaj, usmerjenih na življenjsko spontanost, se bomo naučili tudi tri tehnike zavestnega kreiranja dogodkov:

– taoistično metodo, ki temelji na izničenju notranjih konfliktov na poti do cilja:

– metodo posega na astralno raven s čustveno energijo, pri katerih si bomo pomagali s programiranjem kristalov;

– in moderno kvantno tehniko, pri katerih svojo namero predamo univerzalni zavesti.

 

Tadej Pretner, avtor enajstih knjig s področja ezoterike, vodi Šolo osebne rasti in seminarje equilibrium, ki so usmerjeni k razvoju osebnih potencialov. V preteklosti je bil na GZS član izpitne komisije za bioterapijo, dobro desetletje pa je predaval v Šoli za bioterapevte, ki jo je štiri leta tudi vodil.