otkrijte inspiraciju

Njegujte svoju intuiciju

Koja vas je s razlogom dovela na ovo čarobno mjesto uzdizanja kolektivne i individualne svijesti za dobrobit Zemlje i čovječanstva.

PROGRAMI I RADIONICE

PROGRAMI

Tijekom cijelog ljeta odvijati će se program koji će u potpunosti osnažiti Vaše tijelo i duh, osigurati vam cjelovit psihofizički oporavak te vas pripremiti za velike promjene koje dolaze.

RADIONICE

Organiziramo radionice sa raznovrsnim temama i stručnim voditeljima koji će vaš boravak učiniti nezaboravnim, osvježavajućim i potpuno novim iskustvima odabranih prema željama naših gostiju.

smještaj

Hotel Korinjak nudi smještaj u 48 dvokrevetnih i 29 jednokrevetnih soba. Sve sobe su nedavno obnovljene, a karakterizira ih decentan i jednostavan stil. Sve sobe opremljene su klima uređajima te kupaonicom sa tuš kabinom.

Prehrana

Posebnost hotela i kampa Korinjak jest vegeterijanska prehrana (bez mesa, ribe i jaja), svakodnevno pripremana na mediteranskoj osnovi sa svježim namirnicama. Osnovu ove uravnotežene prehrane čine žitarice, tjestenine, orašasti plodovi, obilje sezonskog povrća i voće uz ljekovito začinsko bilje ubrano na otoku. U našoj kuhinji svaki dan pečemo razne slastice.

O NAMA

Središte otoka, Veli Iž leži u pitomoj uvali na sjeveroistočnoj strani otoka. Gradić još odiše izvornim i tradicionalnim ritmom otočkog života.

CJENIK I REZERVACIJE

Ovdje možete pronaći sve informacije o cijenama naših usluga kao i izvršiti rezervaciju za termin koji vam najviše odgovara

Translate