Autogeni trening - Učinite nešto za sebe

Učinite nešto za sebe!

OSLOBODITE SE STRESA, NESANICE, STRAHA, PANIKE, BIJESA … POSTANITE I OSTANITE ZDRAVI … KREIRAJTE SVOJU SIGURNOST, SAMOPOUZDANJE, ODLUČNOST, SMJELOST …

 

TERMINI: Hotel Korinjak, Otok Iž, Veli Iž

                27.5. – 03.6.2023.    i/ili    09.9. – 16.9.2023.

 

Moje ime je Ana. Završila sam obuku Autogenog treninga 1999. godine, a 2013. mi se ukazala prilika da završim Akademiju Autogenog treninga i postanem Voditeljem navedene metode. Edukacije, školovanje, mentorstvo i praktični rad provodim pod vodstvom mentora Jadranke Škarice. Osim u Zagrebu, radim i u Samoboru, Zadru i Splitu.

Također sam 2011. godine završila Omni Hypnosis Training Center of Slovenia ili edukaciju iz hipnoze sam završila u slovenskoj podružnici američke škole hipnoze OHTC, utemeljene 1979. godine te tod tada pa sve do danas stečena znanja provodim kao hipnoterapeut. Ujedno sam i član Hrvatskog društva za autogeni trening, hipnozu i terapiju. 

Za obuku Autogenog treninga, hipnozu i konstelacije održat ću besplatna uvodna predavanja kako bi potencijalni polaznici dobili potrebne informacije po kojima mogu odabrati terapeutski pristup za poboljšanje psihičkog I fizičkog zdravlja.
Za sva dodatna pitanja i obavijesti za program radionica javite se na telefon: 098 1915749 ili e-mail: ana.v@autogenitrening.hr   

Rezerviraj i potvrdi svoj smještaj u hotelu odmah i ostvari popust od 10% do 31.3.2023. na telefon:  095 3720 024 ili e-mail  reception@korinjak.com
Pronađite svoj odmor za dušu!  Više o hotelu na: web: www.korinjak.com         

Što sve radim:

 1. Obuka Autogenog treninga (trajanje najmanje 20 sati).
 2. Individualni razgovori (rješavanje trauma, savjetovanje o privatnom, obiteljskom I poslovnom životu)
 3. Hipnoza i radionica samohipnoze (po žellji osobe postoji i napredna samohipnoza)
 4. Konstelacije po C.G  Jungu (rješavanje bilo kojeg međuodnosa (obiteljskog, poslovnog, emocionalnog)
 5. Biorezonantna terapija
 1. Autogeni trening je znanstveno i medicinski priznata tehnika koju je utemeljio njemački liječnik J.H. Schultz 1928. godine. Provodeći tehniku dovodite sebe u psihičku i fizičku ravnotežu te ostvarujete mir, opuštenost, zdravlje i sreću. Kroz obuku autogenog treninga naučit ćete kako se nositi sa svim životnim okolnostima i kako fizički i psihički ostati zdrav.

Uz samu tehniku učimo kako smanjiti stres, tjeskobu, strah, paniku, anksioznost, zabrinutost, kako se zauzeti za sebe, kako odlučivati i preuzeti odgovornost za svoju odluku, kako se nositi s konfliktnim situacijama, kako izgraditi svijet misli i emocija i pri tome ostati miran i zadovoljan, kako se nositi s raznim životnim ulogama i kako željeno provesti u stvarnost djelujući s osobnim sposobnostima, potencijalima i talentima. Uzmite svoj život u svoje ruke i njime upravljajte.

Grupna obuka autogenog treninga: 400 eur

Individualna obuka autogenog treninga 470 eur

Ukoliko se odlučite za pohađanje dijelova obuke (možete pohađati samo prvi dio ili samo prvi i drugi dio po svojoj želji): 1. dio obuke 180 eura, 2.dio obuke 150 eura i 3.dio obuke 150 eura

 

 1. Individualni razgovori

Hodajući ulicama svoga života nađemo se na raskršću bez putokaza. Umorni, iscrpljeni, bez optimizma. Vrtimo se u krug. Ne vidimo izlaz. Najdraže osobe su subjektivne i ne mogu čuti naš vapaj za pomoći. Pokušavaju nas motivirati i hrabriti na neki svoj način, ali on za nas nije ni efikasan, ni učinkovit, nije nešto što će nam dati „vjetar u leđa“.

Upravo to su okolnosti u kojima se obraćamo educiranoj osobi koja nam slušanjem, suosjećanjem i povjerenjem širi vidike, koji nam pružaju putokaz. Objektivna, savjetodavna osoba nam ukazuje na moguće vidljive putokaze, a mi sami odlučujemo i provodimo odlučeno uz podršku i ohrabrenje savjetodavne osobe. 

Cijena individualnog razgovora je 45 eura

 1. Hipnoza je prirodno, ugodno stanje uma i tijela postignuto snažnom relaksacijom. Hipnoza uglavnom pobuđuje strah kod ljudi zbog dobivenih predrasuda o hipnozi.  U hipnotičkom stanju pažnja je sužena i fokusirana na sadašnji trenutak i terapiju koja se provodi. Time je omogućena lakša komunikacija između svjesnog i podsvjesnog uma.

Što je hipnoza? Kako funkcionira? Što je samohipnoza? Što sve možemo postići hipnozom i samohipnozom? Koja je uloga hipnoterapeuta? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja vezano uz hipnozu možete dobiti na besplatnom uvodnom predavanju.

Osobe kojima se hipnoza posebno svidi i požele je primjenjivati kao kontinuirani način rada na sebi i mijenjanja pojedinih segmenata svoga života, mogu kroz radionice samohipnoze usvojiti elemente ove djelotvorne tehnike za osobnu svakodnevnu primjenu. Samohipnoza je samostalno postizanje hipnotičkog stanja kroz određeni postupak. 

Cijena hipnoze je 50 eura; cijena radionice samohipnoze je 150 eura; cijena napredne samohipnoze  (nakon radionice samohipnoze) je 50 eura

 1. Provodim konstelacije po tvorcu konstelacija Carl Gustav Jungu. On je postavio temelj konstelacija, a nadogradnju su stvarali drugi terapeuti želeći pokriti što šire područje rješavanja međuljudskih odnosa.
  Konstelacije su energetska tehnika koja nam daje uvid neriješenih odnosa, pokazuje zastranjene energije koje narušavaju kvalitetne odnose, dovode energije u pravilan, prirodni odnos. Izuzetno su moćne energetske vježbe kojima osoba na kraju konstelacije dobiva uvid temeljem postavljenog cilja te odlučuje kako riješiti konflikt.

Više o konstelacijama na uvodnom predavanju.

Cijena konstelacije za osobu za koju se radi konstelacija je 60 eura, a za sudionike u konstelaciji je 15 eura.

 1. Biorezonantna terapija

Biorezonantna analiza spada u grupu preventivnih tehnika i može značajno doprinjeti očuvanju zdravlja.

Life Expert Profi je uređaj za skeniranje kompletnog organizma kojim dobijete uvid u stanje na osnovu sljedećih izvještaja:

–  funkcioniranje svih  47 organa i sistema organa u vašem tijelu

– opće stanje organizma i dijagram po organima

–  stanje kralježnice

– čakre i auru

– paraziti, gljivice, virusi po vrsti i organima

– biološka starost

– toksini i teški metali

– preporuke za dijetu

– intolerancija na hranu

Ovaj proizvod visoke IT tehnologije nastao je kao rezultat višegodišnjih istraživanja ruskih znanstvenika.

Princip rada zasniva se na mjerenju električnog otpora na koži korištenjem specijalnih elektroda. Skeniraju se elektromagnetni valovi u organizmu čovjeka i detektiraju sve funkcionalne nepravilnosti kao i prisustvo patogenih organizama. Pregled se sastoji u povezivanju tijela s uređajem preko elektroda na rukama, glavi i stopalima. Rezultati će pokazati kompletno stanje Vašeg organizma i ukazati na eventualne promjene i disbalans.  Upotreba uređaja je bezbolna i potpuno sigurna za ljudsko tijelo.

Cijena biorezonantne terapije (jedan dolazak u trajanju oko 2 sata) je 70 eura

 

Translate