Deja Muck- Metoda fraktalnog crteža

RADIONICA – METODA FRAKTALNOG CRTEŽA
Art Therapy

Metoda fraktalnog crteža je nova forma art terapije. Terapijsku metodu osmislila je Tanzilia Polujahtova, klinička psihologinja i obiteljska terapeutkinja iz Rusije. Metodu primjenjuje već 30 godina i otada je neprekidno nadograđuje. Kroz crtež možemo pronaći izvore i uzroke naših uspona i padova, životnih trauma i bolesti, a sa druge strane otkrivamo naše skrivene potencijale i razvijamo svoj puni potencijal u različitim područjima života. I to na jednostavan način – crtanjem!
Faktalni crtež može napraviti svatko jer se izvodi zatvorenih očiju. Temelji se na spontanom crtanju i bojenju, a boje se odabiru prema intuiciji ili značenju. To je energetski crtež i njegova vibracija prodire u naše tijelo, misli i osjećaje. Omogućuje nam da promijenimo svijest i stvorimo harmonizaciju svih aspekata našeg života. Dok crtamo fraktale, otvoreni smo za prihvaćanje više svijesti koja utječe na sva područja našeg života. Metoda fraktalnog crteža temelji se na programima razvoja mozga, terapiji bojama i kvantnoj medicini.
Radionica je namijenjena svima koji još nisu upoznati sa metodom kao i poznavateljima fraktalnog crtanja te će biti podjeljena u dvije zasebne cjeline. Početnici će upoznati sliku svog podsvjesnog stanja i osnovne alate koji će im omogućiti korekciju unutarnjeg stanja i pokrenuti proces samoregulacije i samoiscjeljenja.
Poznavatelji metode upoznat će se s ostalim vrstama fraktalnih crteža, fraktalima namjere, i ukratko sa fraktalnom numerologijom.

Mentorica radionice: dr. Deja Muck, je nositeljica certifikata sa područja Fractal method of diagnosis and correction of the human condition.

Deja Muck je autorica dviju knjiga o primjeni Fraktalne metode crtanja, a to su Put ljubavi put k sebi, metodom fraktalnog crtanja do slobode srca i najnovije knjige objavljene ove godine – Bezgranična mudrost fraktala. Obje knjige također će biti dostupne za kupnju.

Više o metodi:
https://fraktalnost.si/
http://www.crtanje-fraktala.com/o-crtanju-fraktala

Cijena radionice je 100 €

Translate