Deja Muck- Metoda fraktalnog crteža

RADIONICA – METODA FRAKTALNOG CRTEŽA

Art Therapy

 Metoda fraktalnog crteža je nova forma art terapije. Terapijsku metodu osmislila je Tanzilia Polujahtova, klinička psihologinja i obiteljska terapeutkinja iz Rusije. Metodu primjenjuje već 30 godina i otada je neprekidno nadograđuje. Kroz crtež možemo pronaći izvore i uzroke naših uspona i padova, životnih trauma i bolesti, a sa druge strane otkrivamo naše skrivene potencijale i razvijamo svoj puni potencijal u različitim područjima života. I to na jednostavan način – crtanjem!

Faktalni crtež može napraviti svatko jer se izvodi zatvorenih očiju. Temelji se na spontanom crtanju i bojenju, a boje se odabiru prema intuiciji ili značenju. To je energetski crtež i njegova vibracija prodire u naše tijelo, misli i osjećaje. Omogućuje nam da promijenimo svijest i stvorimo harmonizaciju svih aspekata našeg života. Dok crtamo fraktale, otvoreni smo za prihvaćanje više svijesti koja utječe na sva područja našeg života. Metoda fraktalnog crteža temelji se na programima razvoja mozga, terapiji bojama i kvantnoj medicini.

Radionica je namijenjena svima koji još nisu upoznati sa metodom kao i poznavateljima fraktalnog crtanja te će biti podjeljena u dvije zasebne cjeline. Početnici će upoznati sliku svog podsvjesnog stanja i osnovne alate koji će im omogućiti korekciju unutarnjeg stanja i pokrenuti  proces samoregulacije i samoiscjeljenja.

Poznavatelji metode upoznat će se s ostalim vrstama fraktalnih crteža, fraktalima namjere, i ukratko sa fraktalnom numerologijom.

Mentorica radionice: dr. Deja Muck, je nositeljica certifikata sa područja Fractal method of diagnosis and correction of the human condition.

Deja Muck je autorica dviju knjiga o primjeni Fraktalne metode crtanja, a to su Put ljubavi put k sebi, metodom fraktalnog crtanja do slobode srca i najnovije knjige objavljene ove godine – Bezgranična mudrost fraktala. Obje knjige također će biti dostupne za kupnju.

Više o metodi in informacije:

deja.muck@gmail.com

PROGRAM RADIONICE ZA POČETNIKE

1. dan
razvoj i svrha Metode fraktalnog crteža,
kako linijom i bojom (vizualnim elementima) i načinima crtanja postižemo ravnotežu i sklad u našim životima,
pravila za izradu inicijalnog fraktalnog crteža, 
izrada inicijalnog fraktalnog crteža 

2. Dan 
osnovna analiza inicijalnog fraktalnog crteža

3. Dan
prikaz elemenata i simbola za korekciju našeg unutarnjeg stanja

4. Dan
prikaz korekcije trenutnog stanja
izrada 1. i 2. korekcijskog fraktalnog crteža

5. Dan
izrada 3. i 4. korekcijskog fraktalnog crteža i daljnje upute

6. Dan
prikaz ostalih forma fraktalnih crteža

 

PROGRAM RADIONICE ZA NAPREDNE CRTAČE

1. Dan
novosti u razvoju metode fraktalnog crteža (prikaz autonomnog korekcijskog ciklusa) 

2. Dan
značanje elemenata i izrada autonomnog korekcijskog ciklusa

3. Dan
fraktali namjere 

4. Dan
fraktalna numerologija

5. Dan
izrada korekcijskog fraktalnog crteža na osnovu fraktalne numerologije

6. Dan
prikaz ostalih forma fraktalnih crteža (crtanje fraktalnog autoportreta, kvantni fraktali)

 

Translate