GLAS JE MOJ SVEMIR

GLAS JE MOJ SVEMIR

 

Kako sa jednostavnim vježbama glasa i glasova našeg jezika prepoznati univerzalne moći u sebi?

Drevna saznanja svjedoče o podrijetlu glasova, da oni nisu samo znakovi na papiru, već da imaju svoje duhovno porijeklo  i značenje; da abeceda/azbuka/glagoljica izviru iz utrobe svemira, iz Riječi Božje. A kad glas produžimo sa jednim tonom i dodamo mu namjeru usklađenja sa kozmosom, blizu smo onda harmonije našeg bića sa glazbom iznad naših zemaljskih osjetila. Čak i jednostavan jednosložni izraz može pomoći, da dopustimo svjetlu božanske ljubavi, da teče kroz nas. Kroz naše srce. A kada je to na jednom najdivnijih otoka, stvorili ste uvjete za duboku regeneraciju ne samo fizičkog tjela, već i  duše i duha.

 

Pjevanjem narodnih pjesama naših predaka i gregorijanskog korala najbliži smo svetim moćima pročišćene riječi i glazbe. Slobodnim pjevanjem, istraživanjem tonova i glasova, čitanjem poezije oslobađamo vlastite kreativne snage. U grupi se stvara polje u kojem se sve događa dublje i s više ljubavi, opuštenosti, povjerenja. Ljubazno ste pozvani.

 

Program radionice:

10.00. – 13.00

Opuštanje, ugađanje tonovima, suglasnicima zviježđa i samoglasnicima planetaSlušanje i arhetipski glasovni pokretiRad na sebi, samosvijest o vlastitom glasu – Moj glas sam ja.U zrcalu drugoga – glasovi u odnosu s drugim – disonanca i rezonancaGlas trećeg, glas grupeIzmeđu zemljanih elemenata suglasnika i duševnih elemenata vokalaPjevanje, recitiranjeMeditacija, tišina.

 

Ljoba Jenče svoj život posvetila je prikupljanju i istraživanju usmene predaje u vezi s kraljevstvima  prirode, svemira i međuljudskih odnosa. Kroz putovanja i pjevačke nastupe diljem svijeta otkrila je eterične sile koje prožimaju cijeli svijet i neprestano teku kao božanska inteligencija među svim bićima prirode. Svjesnom upotrebom glasa i višom sviješću o podrijetlu života možemo dodati nešto od svoje duše i duha u eteričnu mrežu vlastitim glasom u čistoj namjeri ljubavi. Ljoba ovaj put vidi kao način da ponovno pronađemo svetost života i da se ponovno povežemo kao čovječanstvo u zajednicu, u jedinstvo. Da ćemo svi zajedno dobro naprijed.

 

Nije važno imate li certifikat imate li dobar sluh ili ne. Cijeli svemir svih glasova i tonova utisnut je u svaku osobu, samo je potrebno skinuti velove s njih. Pronađite svoj glas i slobodu da udahnete život.  Više o meni na:  www.ljobajence.eu

GLAS JE MOJE VESOLJE – SLO

Translate