Gong&Yoga retreat

GongYoga retreat na moru

Sedmodnevna ravnoteža uma, tijela i duha u srcu prirode na otoku Ižu na moru pružit će vam potpuno opuštanje i pročišćenje.

Život je lijep kad se zna živjeti. Posebno osmišljen program koji počinje jutarnjom opuštajućom jogom pod vedrim nebom tik uz more, šetnjom prekrasnim predjelima otoka Iža, zajedničkim usponom na vrh Korinjak i meditacijom uz izlazak sunca, izletom na otok Rutnjak, pa sve do buđenja energije na kraju dana tehnikama disanja i Gong relaksacije ozdravit će vaše tijelo, aktivirati vitalnu energiju i ujedno se povezati sa samim sobom uz pomoć netaknute prirode. Tako ćete svoj odmor učiniti nezaboravnim.

Program aktivnosti:

07:30 – 08:30 Jutarnja joga (Hormonalna ili Hatha) sa zvučnom meditacijom

08:30 – 09:30 doručak

11 – 18h slobodne aktivnosti (kupanje, sunčanje, šetnja, odmor)

18:30 večera

20:30 Aroma Gong kupka

Gong kupka omogućuje buđenje svih osjetila u okruženju ugodnih opuštajućih mirisa i precizno definiranih zvukova. Napeti dijelovi tijela se opuštaju, a tijelo se tijekom tretmana potpuno opušta i revitalizira. Osluškujući svoje tijelo, budeći ljepotu i lakoću u svom tijelu, dopustit ćete energiji da harmonično teče kroz vas.

Vježbanjem joge uspostavlja se ravnoteža na svim razinama, a vježbanjem hormonalne ravnoteže joge uravnotežuje se rad svih žlijezda s unutarnjim lučenjem što pridonosi zdravlju cijelog organizma.

Vodeni program

Mirjana Todorov – instruktorica joge i instruktorica joge hormonske ravnoteže, Operativni trener

Milica Sivić – Gong majstor, praktičar zvukoterapije, Bachov praktičar i instruktor joge.

Cijene po osobi:

Jednokrevetna soba 880 eura, rana prijava (do 14. travnja) 810 eura

Dvokrevetna soba 840 eura, rana prijava (do 14. travnja) 781 euro

Cijene uključuju polupansion, programe joge i gonga uz meditaciju, tehnike disanja i Bachove kapi koje će u vama probuditi osjećaj ravnoteže, mira i ljubavi.

Prijave su u tijeku jer je broj mjesta ograničen.

 

Translate