HRVATSKI TJEDAN

Retreat ili obnavljanje puno je više od samog odmora. Tajna uspješnog i moćnog retreata, obnavljanja Tijela i Duše je sinergija kvalitetnog programa, osobe koja lako prenosi svoja znanja, grupe i mjesta gdje se susret odvija.

Jer i mjesta, baš poput ljudi, mogu biti manje ili više energetski ugodna i podržavati procese transformacije i usvajanja novih znanja.

 Iž, čudesno miran otok netaknute prirode, bez turističke gužve i prometa, okupan čistim morem savršena je oaza za duboka iskustva kojima je cilj povezivanje sa sobom i pokretanja pozitivnih promjena. U samom srcu otoka, u mjestu Veli Iž, na moćnoj energetskoj točci smjestio se hotel Korinjak. U potpunosti vegetarijanski hotel i prvi takav na našoj obali, specijaliziran je za grupne i osobne programe razvoja uma, tijela i duše. Već više od 18 godina u njega pristižu duhovni tragači, učitelji i majstori iz cijelog svijeta, ljudi povezani namjerom rasta i otkrivanja puno više od same svakodnevice života. I sve ćete to zasigurno osjetiti kročivši na ovo mjesto. Uz lokaciju, tehničke pogodnosti, smještajne kapacitete, dvorane i terase pogodne za razne vrste aktivnosti, kulinarsku ponudu i susretljivo osoblje, hotel Korinjak je mjesto autentičnog ugođaja, topline i intimnosti. Doživljaj zaokružuju mir i zelenilo, prekrasne uvale i plaža u sjeni borove šume. Ovo je poseban univerzum, savršen za specijalno kreirane programe trenera, terapeuta, voditelja tehnika osobnog razvoja, life coacheve i sve one koji svoja znanja i iskustva žele podijeliti s drugima.

Nakon svih stresova, nedaća i ograničenja koja su nam nametnuta u proteklom razdoblju došlo je pravo vrijeme da se pokušamo odmaknuti i osloboditi negativnosti i toksičnih misli.
Pridružite nam se u hrvatskom tjednu , udahnite miris čiste prirode i najljepšeg mora.
Uz jutarnju jogu, meditaciju, detoks čajem pripravljenog od svježe ubranog bilja , vegetarijanske prehrane, uz zvukove Gongova sigurni smo da ćete napuniti pozitivnom energijom svaku Vašu poru i stanicu.
Pripremili smo za Vas i dodatna iznenađenja, posebne jednodnevne radionice za sve koji žele i nešto malo naučiti ili jednostavno biti kreativni.
Uz 10% popusta za sve naše goste taj tjedan, sigurni smo da će mali odmor na otoku Ižu pružiti veliki boljitak Vašem tijelu, umu i duši …

Hotel Korinjak ponosni je nositelj priznanja Sensa loves wellbeing – za proizvode i usluge koji donose zdravlje i zadovoljstvo kroz opuštajuće rituale. Izborom SensaLoves, objedinjeni su najbolji proizvodi i usluge prema odabiru magazina Sensa za 2019. godinu.

Translate