IZLETI

Otočić Rutnjak

Hotelskom barkom osiguran je prijevoz na obližnji robinzonski, nenaseljeni otočić Rutnjak gdje možete u miru i osami uživati u blagodatima bujne vegetacije i skrovitih plaža daleko od tipičnih turističkih gužvi. Ako želite uživati u osami i miru, kupati se u kristalno čistom moru, pa čak i kao nudista to je pravo mjesto za Vas. Tako blizu, a tako velika razlika.

Potraga Za Dupinima - Izlet Oko Otoka Iža

Jednom tjedno organizira se cjelodnevni izlet u samo svitanje zore. Krećemo brodom na izlet oko otoka Iža. Predivan izlazak sunca na moru , uz samo šum valova i pjev galebova dati će Vam osjećaj slobode i smiraja. Vidjeti otok Iž sa mora je pravi užitak, a naići na Dobre dupine koji obitavaju u Zadarskom arhipelagu poseban je i nezaboravan doživljaj. Osmijeh i sreća koju kod nas izazovu ta predivna bića ostati će u Vama još dugo vremena.

Posjet Etnografskoj Zbirci - trenutno nedostupno

Jednom tjedno u popodnevnom terminu organizirano se posjećuje etnografska zbirka Velog Iža koja vjerno prikazuje način života starih otočana. Zbirka sadrži tradicionalne nošnje, seoski kućni inventar, nakit i predmete iz svakodnevne uporabe starih otočana. Upoznati ćete tradiciju iške keramike, ali i upoznati sve posebnosti života na otoku u ne tako davnoj prošlosti.
Translate