Radionica rekonektivnog iscjeljivanja

Rekonektivno iscjeljivanje je naša urođena sposobnost da se povežemo sa poljem jedinstva izvan prostora i vremena koje sadrži frekvencije čiste ljubavi koje su iscjeljujuće.  Taj spektar energije, svijetlosti i informacija zna sve o nama i nije odvojen od nas, ali smo mi vrlo često odvojeni od njega.  Rekonektivno iscjeljivanje je alat koji nam pomaže da se ponovno naučimo kako se povezati s tim poljem energije, svijetlosti i informacija.   

Rekonektivno iscjeljivanje nema potrebu za korištenjem procedura, zaštita, rituala, simbola i slično.  Ono što je potrebno je naša usmjerena pozornost prema tom polju koje je za naša osjetila nevidljivo.  

Na ovoj radionici, koja je upotpunosti iskustvena, ništa ne trebate mentalno da učite.   Vi ćete poćeti da percipirate vrlo opipljivo ovo polje energije, svijetlosti i informacija.   Postat ćete svijesni ovog polja i moći ćete se nakon radionice sami s lakoćom povezivati i primati iz ovog polja.

Radionica se sastoji od predavanja i puno praktičnog rada u kojemu ćete se prisjetiti ove svoje konekcije sa iscjeljujućim frekvencijama.  

Više o Rekonektivnom iscjeljivanju možete pročitati na mojoj webstranici  svemirkovac.com

Program radionice

Prvi dan   

2 sata uvodno predavanje

Meditacija

individualne sesije Rekonektivnog iscjeljivanja za sudionike (traju 30 minuta)  

Drugi dan

Meditacija

2 sata praktičnih vježbi,  pitanja i odgovori

individualne sesije Rekonektivnog iscjeljivanja za sudionike (traju 30 minuta) 

Treći dan

Meditacija

2 sata integracije svega naučenog

sudionici si međusobno rade sesije 

Raspored:

NEDJELJA: 15-17.30

PONEDJELJAK: 10-12.30

UTORAK: 10-12.30

Cijena radionice:   144 EUR 

Uz to, možete se pridružiti jutarnjoj jogi, meditaciji i  večernjem programu šetnje po otoku te Art terapiji u  grupi. Taj dio je uključen u cijenu boravka (smještaja u hotelu).

O voditeljima:

Svemir

2011. prvi put sam se susreo sa frekvencijama Rekonekcije. Na internetu sam naišao na intervju Dr. Erica Perlau kojem govori o Rekonekciji. Slušajući intervju osjetio sam snažnu energiju koja je tekla mojim tijelom, bila je to trenutna konekcija sa energijom ljubavi i blagostanja. Otišao sam na prvi sljedeći seminar koji je Eric održavao u Budimpešti u studenom 2011., na seminar Nivo I i II. Energetsko polje na seminaru me je osvojilo. Bilo je to jedno predivno iskustvo i još na seminaru dobio sam snažnu želju da radim s frekvencijama energije, svjetlosti i informacije koje donose balans i konekciju s bezvremenskom inteligencijom svemira.

Odmah sam počeo prakticirati Rekonektivno iscjeljivanje. U travnju 2012. godine u Pragu položio sam seminar Nivo III i naučio kako se radi Osobna Rekonekcija. Osobne transformacije i promjene koje su se događale osobama koje su dolazile na Rekonektivno iscjeljivanje i Osobnu rekonekciju najveća su inspiraciju u ovom radu. U srpnju 2013. započeo sam u Barceloni edukaciju za mentora Rekonektivnog iscjeljivanja i i u siječnju 2014. položio sam mentorski ispit. Od tada sam radio na bezbroj seminara kao član tima od Londona, Madrida, Laipziga, Lisabona, Ljubljane, Beograda, Zagreba, Los Angelesa, Almatia, Salzburga, Barcelone, Milana, Pariza, Praga.

2018. godine postao sam instruktor Rekonekcije i od tada samostalno održavam seminare Rekonektivnog iscijeljivanja i Osobne Rekonekcije. Rekonekcija i Rekonektivno iscjeljivanje je filozofija i umjetnost povezivanja sa bezvremenskom inteligencijom Svemira koja donosi blagodati u život, oslobađajući nas od stanja neimanja i straha i otvarajući vrata svjesnosti koja donosi sreću, blagostanje, zdravlje i ljubav. Susret sa svakim novim klijentom i sudionicirma seminara veliko mi je zadovoljstvo i čast.

Marija Jackson 

Marija je holisticki,  energetski te  art terapeut.

Smatra da covjek je integrativno bice koje se sastoji od fizickog, onog opipljivog isto tako onog neopipljivog a koje itekako utjece na kvalitetu naseg zivota a to je mentalni dio, emocionalni, energetski i duhovni.

Još kao malena djevojčica je znala čuti izjave drugih nešto tipa:u tvojim rukama je neka posebna energija. Tako ju je ta ista energija vodila do ucenja rekonektivnog iscjeljivanja kada je procitala knjigu Ruke koje iscjeljuju te Iscjelite druge, iscijelite sebe od Eric Perla ujedno osnivaca ove divne prakse.

Desavali su se sami sinkroniciteti samom prijavom na seminar Rekonektivnog iscjeljivanja, te su se nastavili do dan danas. Iscjeljuje druge ljeti u hotelu Korinjak, predivnom Holisitckom centru gdje se odrzati i ovaj seminar na kojem cete moci iskusiti  benefite tog energetskog iscjeljenja i nauciti o rekonektivnim frekfencijama te osjetiti balansiranje  zdravlja  duha, tijela i uma

Translate