o nama

O nama

Korinjak je hotel otvoren 2000. godine sa ciljem i vizijom da spoji duhovni i fizički odmor u jednistvenu i originalnu cjelinu.

U koje god doba ljetne sezone nas posjetili za vas smo uz prekrasan smještaj i prehranu pripremili brojne programe i radionice koje garantiraju da ćete doživjeti nezaboravno iskustvo.

Soba
0
Osoba u kampu
0
Voditelja programa
0
Radionica
0

Otok Iž

Središte otoka, Veli Iž leži u pitomoj uvali na sjeveroistočnoj strani otoka. Gradić još odiše izvornim i tradicionalnim ritmom otočkog života. Maslinarstvo, ribarstvo i pomorstvo najčešći su poslovi kojima se bavi njegovo malobrojno stanovništvo. U središtu mjesta nalazi se obnovljena crkva Sv. Petra, kulturni dom, etnografska zbirka te nekoliko autohtonih konoba i restorana, tri kafića, trgovina te pošta, ambulanta i moderna marina.

Od kulturnih događanja najpoznatija je „Iška fešta“, koja seže još u antička vremena, a upriličuje se svake godine krajem srpnja. Tom prigodom mještani oblače tradicionalne nošnje i izvode stare otočke napjeve i plesove, a središnji događaj ove svečanosti izbor je „iškoga kralja“.

Urbanističko-sociološke studije još će se baviti ovim iškim nasljeđem, stoljećima očuvanim načinom gradnje, stanovanja i društvenog života. Ne tako davno tu ste mogli vidjeti iške lončare kako pripravljaju zemlju za izradu svojih znanih proizvoda kojima su opskrbljivali žitelje od Paga do Visa.

Kako do nas

Organizirani prijevoz LJUBLJANA – ZADAR i obrnuto

Subotama tijekom sezone 2024 :

GARANTIRANI POLASCI :

LJUBLJANA – ZADAR:  22.06. / 13.07. / 03.08. / 31.08.

ZADAR – LJUBLJANA:  29.06. / 20.07. / 10.08. / 07.09.

 

Postoji mogućnost organiziranog prijevoza i za ostale datume i iz drugih gradova, a ovisi o broju prijavljenih putnika.

 

Kontakt :

Sve podatke, rezervacije , cijena i kupnja karata možete dobiti preko slijedećeg kontakta:

ROKO ZUPANC

00386 51 792 419 (WhatsApp, Viber, Msn);

Ili mailom na : rokson77@yahoo.com

 

Agencija : 

MITJA MIRKOV s.p.

Športna ulica 19,

1000 Ljubljana

Davčna št.: 97303704

NI zavezanec za DDV

 

 

Translate