Polona ZupančiČ

POLONA ZUPANČIČ

Moja tema:  S čustveno inteligentnostjo gradimo dobre medsebojne odnose doma in v službi

 

Ne čakajmo, da se spremeni okolica, da postanejo šefi bolj razumevajoči in partnerji bolj čuteči. Samozavestno in odločno posezimo v svoje odnose, postavimo se zase, sporočajmo, kaj želimo. Gradimo svet na osnovi svojih vrednot. Le tako bomo živeli polno in zadovoljno. Če želimo ustvarjati in ohranjati dobre medsebojne odnose, moramo začeti pri sebi. Na preprost, zanimiv in igriv način bomo po metodi SDI  prepoznavali svoje najpomembnejše vrednote, ki vplivajo na naša vedenja. Z ozaveščanjem svojih vrlin in dosežkov na njihovi osnovi bomo krepili svojo pozitivno samopodobo. Naučili se bomo prepoznavati psihološke profile ljudi, ki nas obkrožajo in ugotavljali , zakaj se z nekaterimi odlično razumemo, drugi pa so nam težavni. In ravno slednji bodo naši učitelji v iskanju pristopov do njih.  Pogovarjali se bomo o konfliktih in vodenju pogovora za reševanje problemov. Naučili se bomo upravljati neprijetna čustva in jih izražati na primeren način ter se jih tako osvobodili ter zmanjšali stres.

 

 

 

 

Delavnica je namenjena vsem, ki si želijo boljših odnosov doma in na delovnem mestu s tem, da postanejo samozavestnoi, odločni in obenem ljubeči in sočutni pobudniki sprememb.

 

Trajanje: 6 srečanj od 9.30 do 12.30.

 

Cena: 120 EUR

 

 

Voditeljica delavnice: Polona Zupančič, že več kot 20 let delujem kot predavateljica/trenerka komunikacije za gradnjo ustvarjalnih odnosov v službi in doma. Vodnarka, popotnica, knjigožerka, žena in mama, babica 5 vnukom, raziskovalka vsega lepega, ljubiteljica življenja, vrtnarica, kuharica in učiteljica joge. Več na www.sedi5.com.

Translate